נודל’ס ללא גלוטן – נודלס זוקיני

צלחת_עם_ערימת_אטריות_זוקיני_וירקות
נודל’ס ללא גלוטן – נודלס זוקיני

קל

פרווה/חלבי

מאת: אביגיל מייזליק

פתרון מקסים, בריא וטעים – במקום לאכול פסטה, מכינים מהזוקיני ‘אטריות’.

חומרים

6 קישואי זוקיני

6 עגבניות מיובשות לחות*

4 כפות שמן זית

6 שיני שום פרוסות לעיגולים

כפית צ’ילי גרוס

מלח ופלפל

4 כפות בזיליקום קצוץ גס

4 כפות גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

 

  1. שוטפים את הזוקיני ופורסים לרצועות דקות בעובי חצי ס”מ (אפשר בעזרת קולפן ז’וליין או סלייסר). פורסים את העגבניות המיובשות לרצועות.
  2. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית, השום והצ’ילי, ומטגנים דקה-שתיים עד להזהבה. מוסיפים את רצועות הזוקיני ומקפיצים, מתבלים במלח ובפלפל. ממשיכים לטגן ולערבב מדי פעם למשך 5 דקות. מוסיפים את העגבניות המיובשות והבזיליקום ומקפיצים יחד עוד דקה. טועמים ומשפרים תיבול.
  3. מעבירים לצלחות הגשה. מפזרים על כל מנה כמות נאה של פרמזן מגוררת ומגישים מיד. 

 

*אם אין עגבניות מיובשות לחות, אפשר להשתמש בעגבניות מיובשות רגילות ולהשרות 20 דקות במים רותחים.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!