מרק קטניות וירקות

מרק קטניות
מרק קטניות וירקות

בינוני

8-10

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

מאש – קטנית ירוקה, קטנה ועגולה עם טעם מריר מעט ואיכויות תזונתיות רבות. ניתן להשיג אותה בכל חנות טבע או תבלינים, אך אפשר גם להחליף אותה בעדשים או באפונה.

אין צורך להתעקש על מבחר הירקות המופיעים במתכון, אפשר לגוון ולהוסיף ירקות שורש אחרים לפי הטעם.

חומרים

1 בצל גדול

מעט שמן לטיגון

2 קולרבי קלופים וקצוצים

1 לפת, קלופה וקצוצה

1 שורש סלרי קלוף וקצוץ

2 בטטות קלופות וקצוצות

3 גזרים, קלופים וקצוצים

2 תפוחי אדמה קלופים וקצוצים

2 כוסות מאש

8-6 כוסות מרק צח

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כף חוויאג’

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2-3 כפות שמן זית, להגשה

אופן ההכנה

בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב.

מוסיפים את שאר החומרים פרט לפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה או עד שהירקות רכים.

מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד עשר דקות. מזלפים בכל קערה מעט שמן זית ומגישים חם.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!