מוקפץ סיני

קערה_עמוקה_ובתוכה_מוקפץ_ירקות_וחזה_עוף
מוקפץ סיני

בינוני

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

6 פרוסות חזה עוף
⅓ כוס שמן זית
בצל סגול
פלפל
קישוא
נבטים
פטריות
6 שיני שום כתושות
חבילת אטריות מבושלות
3 כפות רוטב טריאקי
כפית סוכר חום

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
חותכים את חזה העוף לריבועים. משרים אותם בקערה עם חצי מכמות השום והשמן זית.
חותכים את הבצל והפטריות לפרוסות, את הקישואים והפלפל לרצועות.
במחבת רחבה או בווק מקפיצים את הירקות והשום הכתוש עם מעט שמן עד לריכוך חלקי.
במחבת אחרת מטגנים את חזה העוף (אין צורך להוסיף שמן).
מעבירים את חזה העוף המטוגן למחבת הירקות.
מוסיפים את האטריות המבושלות, את רוטב הטריאקי ואת הסוכר החום.
מבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!