חזה עוף בקארי

צלחת_עם_חזה_עוף_ברוטב_קארי
חזה עוף בקארי

קל

6

בשרי

מאת: אביגיל מייזליק

זה באמת, אבל באמת מתכון בזק. קל, מלא רוטב, בלי חתיכות, בקיצור – הצלחה אצל הילדים.

חומרים

חבילת חלב קוקוס ללא חומר משמר
2 כפות תבלין קארי
500 גר’ שניצלים, נקיים משומן ועצמות וחתוכים לרצועות
2 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 220 מעלות. שמים את רצועות השניצל על התבנית ומפזרים עליהם את השמן. צולים 10-15 דקות, עד שהם מזהיבים. בינתיים שמים בסיר את חלב הקוקוס והקארי ומערבבים עד שהכול מתאחד. מוסיפים את השניצלים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מגישים על אורז לבן.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!