בצל
כף סוכר חום
3 כפות חמוציות
3 כפות צימוקים
3 כפות גרעיני דלעת
3 כפות קשיו לא קלוי
3 כפות שומשום
רבע כפית קינמון
פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במעט שמן,
תוך כדי טיגון מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון איטי עד לקבלת בצל מקורמל.
שמים את החמוציות והצימוקים בקערה עם מים רותחים לעשר דקות ומסננים את המים.
קולים במחבת יבשה את הפיצוחים על אש נמוכה עד שהם משחימים מעט
מוסיפים את החמוציות והצימוקים ואת הבצל המקורמל והקינמון
מערבבים תוך כדי טיגון כמה דקות וסוגרים את האש.
בצל
כף סוכר חום
3 כפות חמוציות
3 כפות צימוקים
3 כפות גרעיני דלעת
3 כפות קשיו לא קלוי
3 כפות שומשום
רבע כפית קינמון
אופן ההכנהפורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במעט שמן,
תוך כדי טיגון מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון איטי עד לקבלת בצל מקורמל.
שמים את החמוציות והצימוקים בקערה עם מים רותחים לעשר דקות ומסננים את המים.
קולים במחבת יבשה את הפיצוחים על אש נמוכה עד שהם משחימים מעט
מוסיפים את החמוציות והצימוקים ואת הבצל המקורמל והקינמון
מערבבים תוך כדי טיגון כמה דקות וסוגרים את האש.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!