תוספת לאורז או לסלט

תוספת_לסלט
תוספת לאורז או לסלט

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

בצל

כף סוכר חום

3 כפות חמוציות

3 כפות צימוקים

3 כפות גרעיני דלעת

3 כפות קשיו לא קלוי

3 כפות שומשום

רבע כפית קינמון

אופן ההכנה

פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במעט שמן,

תוך כדי טיגון מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון איטי עד לקבלת בצל מקורמל.

שמים את החמוציות והצימוקים בקערה עם מים רותחים לעשר דקות ומסננים את המים.

קולים במחבת יבשה את הפיצוחים על אש נמוכה עד שהם משחימים מעט

מוסיפים את החמוציות והצימוקים ואת הבצל המקורמל והקינמון

מערבבים תוך כדי טיגון כמה דקות וסוגרים את האש.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!