פרגיות ופירות יבשים הם שילוב מצויין.
מנה חגיגית ומרשימה במיוחד.
ניתן להכין גם עם חזה עוף, הולך נהדר לא פחות.
400 גר’ פרגיות או חזה עוף
בצל גדול
7 יחידות משמשים יבשים*
3 תמר מג’הול*
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
כף פפריקה אדומה
כף אבקת מרק עוף
כפית קינמון
כף דבש(לזילוף בסיום)
מלח ופלפל לפי הטעם
*יש לבדוק היטב טרם השימוש.
▪️פורסים את הבצל לרצועות ומטגנים בסיר סוטאג’ שטוח עד שמשקיף.
▪️מוסיפים את התבלינים ואת הרטבים(חוץ מהדבש) ומערבבים היטב על אש נמוכה לפתיחת הטעמים.
▪️מניחים בסיר בצורה אסטתית את הפירות היבשים והפרגיות.
▪️מוסיפים ככוס וחצי חד”פ מים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
אם יש צורך במהלך הבישול ניתן להוסיף עוד מעט מים.
נותנים לסיר להתקרר ומזלפים את כף הדבש מלמעלה.
הצעת הגשה:
על אורז לבן, פירה או קוסקוס.
פרגיות ופירות יבשים הם שילוב מצויין.
מנה חגיגית ומרשימה במיוחד.
ניתן להכין גם עם חזה עוף, הולך נהדר לא פחות.
400 גר' פרגיות או חזה עוף
בצל גדול
7 יחידות משמשים יבשים*
3 תמר מג'הול*
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
כף פפריקה אדומה
כף אבקת מרק עוף
כפית קינמון
כף דבש(לזילוף בסיום)
מלח ופלפל לפי הטעם
*יש לבדוק היטב טרם השימוש.
אופן ההכנה▪️פורסים את הבצל לרצועות ומטגנים בסיר סוטאג' שטוח עד שמשקיף.
▪️מוסיפים את התבלינים ואת הרטבים(חוץ מהדבש) ומערבבים היטב על אש נמוכה לפתיחת הטעמים.
▪️מניחים בסיר בצורה אסטתית את הפירות היבשים והפרגיות.
▪️מוסיפים ככוס וחצי חד"פ מים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
אם יש צורך במהלך הבישול ניתן להוסיף עוד מעט מים.
נותנים לסיר להתקרר ומזלפים את כף הדבש מלמעלה.
הצעת הגשה:
על אורז לבן, פירה או קוסקוס.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!