ארוחת צהרים / ערב חמה ומהירה בסיר אחד. אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד.
8 פרגיות
בצל גדול
פלפל אדום
צרור פטרוזיליה
2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים
2 כפיות מלח
פלפל שחור
שום גבישי
1/4 כפית חוויאג’
1/4 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם מעט שמן עד להזהבה. חותכים את הפרגיות ואת הפלפל לקוביות ומוסיפים לסיר, מטגנים עד שהפרגיות משנות את צבען ומשחימות מעט.
שוטפים את האורז ומסננים היטב, מוסיפים לסיר יחד עם המים והתבלינים.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לסיר.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מכבים את האש ומכסים את הסיר במגבת לעשר דקות.
לקבלת אורז קריספי ניתן להכניס את הסיר פתוח לעשר דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
ארוחת צהרים / ערב חמה ומהירה בסיר אחד. אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד.
8 פרגיות
בצל גדול
פלפל אדום
צרור פטרוזיליה
2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים
2 כפיות מלח
פלפל שחור
שום גבישי
1/4 כפית חוויאג'
1/4 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם מעט שמן עד להזהבה. חותכים את הפרגיות ואת הפלפל לקוביות ומוסיפים לסיר, מטגנים עד שהפרגיות משנות את צבען ומשחימות מעט.
שוטפים את האורז ומסננים היטב, מוסיפים לסיר יחד עם המים והתבלינים.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לסיר.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מכבים את האש ומכסים את הסיר במגבת לעשר דקות.
לקבלת אורז קריספי ניתן להכניס את הסיר פתוח לעשר דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!