2 גבעולי סלרי כולל העלים
1/2 אבוקדו
קישוא / מלפפון
3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי / 3/4 כוס מים + 2 כפות מיץ לימון*
את הקישוא / המלפפון משאירים בקליפתם. מסירים רק אזורים מוכתמים.
שמים בבלנדר את כל הרכיבים. טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
*כמות הנוזלים יכולה להשתנות בהתאם לרמת הסמיכות הרצויה.
2 גבעולי סלרי כולל העלים
1/2 אבוקדו
קישוא / מלפפון
3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי / 3/4 כוס מים + 2 כפות מיץ לימון*
אופן ההכנהאת הקישוא / המלפפון משאירים בקליפתם. מסירים רק אזורים מוכתמים.
שמים בבלנדר את כל הרכיבים. טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
*כמות הנוזלים יכולה להשתנות בהתאם לרמת הסמיכות הרצויה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!