הולך מעולה עם הפוקאצ’ות האלה
3 כפות גדושות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2 כפיות תבלין צ’ילי גרוס
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית מלח
1 כף סוכר
3 שיני שום כתושות
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
לטחון הכל יחד בבלנדר סטיק עד שמתקבל רוטב חלק
לטעום ולתקן תיבול, בד”כ חסר קורט מלח…
הולך מעולה עם הפוקאצ'ות האלה
3 כפות גדושות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2 כפיות תבלין צ'ילי גרוס
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית מלח
1 כף סוכר
3 שיני שום כתושות
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
אופן ההכנהלטחון הכל יחד בבלנדר סטיק עד שמתקבל רוטב חלק
לטעום ולתקן תיבול, בד"כ חסר קורט מלח...
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
11 תגובות
כמה מיונז ורסק עגבניות בגרמים?
ואיזה כוס להשתמש? רוצה להגיע למרקם המדויק
המיונז והרסק עגבניות נמדדים בכפות.
אני לא יודעת להגיד בגרמים
אני שמה כפות גדושות
ואחרי שטוחנת הכל יחד, טועמת לפעמים צריך עוד רסק עגבניות ולפעמים עוד קצת מלח
בהצלחה יקרה❤
פנינה.
היי, יצא ממש מושלם! תודה רבה.
נשאר לי ממש מלא.. כמה זמן ניתן להשאיר את זה במקרר? (בתוך בקבוק לחיץ של רוטב)
החלפתי לקופסה עגבניות שרי
החלפתי 3 כפות מיונז ל-2 כפות טחינה טובה נוזלי עם כף חומץ תפוחים
שמן זית.
טעים.
למה אפשר להמיר את התבלין צ’ילי גרוס?
הרוטב פיצה מאודדדדדדד טעים
הפיצה מאודדדדדד טעים
טעיםםם
מכינה כל שבת
נדיר
הכנתי יצא נדיר וטעים תודה🙏
האם באמת יוצא כך?