קרקרים נפלאים, עסיסיים וללא גלוטן. הם מהווים פתרון מושלם להפחתת פחמימות.
חבילת כרובית קפואה
4שיני שום כתושות
4 כפות בזיליקום או פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס גבינת מוצרלה או פרמזן מגוררת
מעט מלח
מפשירים את הכרובית וסוחטים אותה היטב בתוך מסננת. אפשר, כמובן, להשתמש בכרובית טרייה ולבשל אותה. חשוב לסחוט אותה היטב מנוזלים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת פירורים אחידים. מוציאים ומעבירים שוב למסננת דקה ומועכים היטב את הכרובית לתוך המסננת כדי שכל הנוזלים יצאו. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. משטחים בעזרת כף על נייר אפיה משומן קלות עיגולים של קרקרים דקים. כשנגמר המקום משטחים על נייר אפיה נוסף.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים תבנית ראשונה כשעליה הנייר עם הקרקרים, אופים כ-15 דקות או עד שהכרובית מזהיבה בקצוות. מוציאים ומצננים ומסירים בזהירות מהנייר. אופים את שאר הקרקרים. שומרים בקופסה סגורה עד להגשה.
קרקרים נפלאים, עסיסיים וללא גלוטן. הם מהווים פתרון מושלם להפחתת פחמימות.
חבילת כרובית קפואה
4שיני שום כתושות
4 כפות בזיליקום או פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס גבינת מוצרלה או פרמזן מגוררת
מעט מלח
אופן ההכנהמפשירים את הכרובית וסוחטים אותה היטב בתוך מסננת. אפשר, כמובן, להשתמש בכרובית טרייה ולבשל אותה. חשוב לסחוט אותה היטב מנוזלים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת פירורים אחידים. מוציאים ומעבירים שוב למסננת דקה ומועכים היטב את הכרובית לתוך המסננת כדי שכל הנוזלים יצאו. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. משטחים בעזרת כף על נייר אפיה משומן קלות עיגולים של קרקרים דקים. כשנגמר המקום משטחים על נייר אפיה נוסף.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים תבנית ראשונה כשעליה הנייר עם הקרקרים, אופים כ-15 דקות או עד שהכרובית מזהיבה בקצוות. מוציאים ומצננים ומסירים בזהירות מהנייר. אופים את שאר הקרקרים. שומרים בקופסה סגורה עד להגשה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!