קילו קמח לבן
2 כפות גדושות שמרים יבשים
160 מ”ל שמן קנולה
חצי כוס סוכר
4 ביצים
1.5 כוסות מים פושרים
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
מלית קינמון חלבית:
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
2 כפות קינמון
קורט מלח
שופכים לקערת מיקסר את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים. מוסיפים את השמן, הסוכר, הביצים, המים ותמצית הווניל ומתחילים ללוש.
מוסיפים את הקמח ומגבירים את מהירות המיקסר. לשים במשך עשר דקות. מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל4. מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים שמן קנולה ומעל מורחים מילוי וסוגרים לרולדה.
חותכים את הרולדה לעיגולים. מסדרים את העיגולים בתבנית במרחק אחד מהשני כדי שיהיה להם מקום לתפוח. אופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כחצי שעה עד שהעוגה שחומה מכל הצדדים.
מערבבים היטב כוס מים רותחים עם חצי כוס סוכר ומיד כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים עליה את הסירופ.
קילו קמח לבן
2 כפות גדושות שמרים יבשים
160 מ"ל שמן קנולה
חצי כוס סוכר
4 ביצים
1.5 כוסות מים פושרים
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
מלית קינמון חלבית:
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
2 כפות קינמון
קורט מלח
שופכים לקערת מיקסר את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים. מוסיפים את השמן, הסוכר, הביצים, המים ותמצית הווניל ומתחילים ללוש.
מוסיפים את הקמח ומגבירים את מהירות המיקסר. לשים במשך עשר דקות. מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל4. מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים שמן קנולה ומעל מורחים מילוי וסוגרים לרולדה.
חותכים את הרולדה לעיגולים. מסדרים את העיגולים בתבנית במרחק אחד מהשני כדי שיהיה להם מקום לתפוח. אופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כחצי שעה עד שהעוגה שחומה מכל הצדדים.
מערבבים היטב כוס מים רותחים עם חצי כוס סוכר ומיד כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים עליה את הסירופ.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!