200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח
1 קצפת ריצ’
3/4 פודינג וניל
כפית תמצית וניל
1/2 כוס חלב שקדים או סויה או מים
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן.
מערבלים במיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים בזהירות את תערובת השוקולד המומסת.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים שבלולים על נייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל8 דקות.
מוציאים מהתנור ומחכים שהעוגיות יתקררו.
מקציפים את הריצ’ עם הפידנג וניל, תמצית הוניל והחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
מזלפים קצפת על עוגיה וסוגרים לסנדוויץ עם עוגייה נוספת.
מניחים בזהירות בקופסה ומאחסנים במקפיא עד להגשה
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח
1 קצפת ריצ'
3/4 פודינג וניל
כפית תמצית וניל
1/2 כוס חלב שקדים או סויה או מים
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן.
מערבלים במיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים בזהירות את תערובת השוקולד המומסת.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים שבלולים על נייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל8 דקות.
מוציאים מהתנור ומחכים שהעוגיות יתקררו.
מקציפים את הריצ' עם הפידנג וניל, תמצית הוניל והחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
מזלפים קצפת על עוגיה וסוגרים לסנדוויץ עם עוגייה נוספת.
מניחים בזהירות בקופסה ומאחסנים במקפיא עד להגשה
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!