2 ראשי שום
20 עגבניות שרי
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי בזיליקום – לבחירה
חוצים את העגבניות לחצאים ומסדרים בתבנית כשהקליפה
כלפי מעלה. מפרקים את ראש השום לשיניים, אפשר
להשאיר את השיניים עם הקליפה.
מפזרים את שיני השום בין העגבניות.
שופכים לתבנית כמות יפה של שמן זית כך שהשמן יכסה
לפחות מחצית מגובה העגבניות.
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום
של 160 מעלות לשעה וחצי.
לאחר האפיה אפשר להעביר חלק מהשמן לכלי ולהשתמש
בו כתיבול למאכלים אחרים.
2 ראשי שום
20 עגבניות שרי
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי בזיליקום - לבחירה
חוצים את העגבניות לחצאים ומסדרים בתבנית כשהקליפה
כלפי מעלה. מפרקים את ראש השום לשיניים, אפשר
להשאיר את השיניים עם הקליפה.
מפזרים את שיני השום בין העגבניות.
שופכים לתבנית כמות יפה של שמן זית כך שהשמן יכסה
לפחות מחצית מגובה העגבניות.
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום
של 160 מעלות לשעה וחצי.
לאחר האפיה אפשר להעביר חלק מהשמן לכלי ולהשתמש
בו כתיבול למאכלים אחרים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!