קוגל תפוחי אדמה

קוגל_תפוחי_אדמה_פשטידת_תפוחי_אדמה
קוגל תפוחי אדמה

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

קוגל עסיסי ואהוב על כולם. הגישו כתוספת עם הבשר או העוף, או כמנה חמה בסעודה שלישית.

חומרים

6 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל
3 ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס שמן קנולה
כפית מלח שטוחה

אופן ההכנה

מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה והבצל.
מערבבים את כל המרכיבים היטב ומעבירים לתבניות.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות
עד שהקוגל שחום ורך מאד בפנים.
מחביאים מיד אם רוצים שישמר לשבת.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!