קוגל עסיסי ואהוב על כולם. הגישו כתוספת עם הבשר או העוף, או כמנה חמה בסעודה שלישית.
6 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל
3 ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס שמן קנולה
כפית מלח שטוחה
מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה והבצל.
מערבבים את כל המרכיבים היטב ומעבירים לתבניות.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות
עד שהקוגל שחום ורך מאד בפנים.
מחביאים מיד אם רוצים שישמר לשבת.
קוגל עסיסי ואהוב על כולם. הגישו כתוספת עם הבשר או העוף, או כמנה חמה בסעודה שלישית.
6 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל
3 ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס שמן קנולה
כפית מלח שטוחה
מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה והבצל.
מערבבים את כל המרכיבים היטב ומעבירים לתבניות.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות
עד שהקוגל שחום ורך מאד בפנים.
מחביאים מיד אם רוצים שישמר לשבת.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!