כדי להגדיל את כבוד השבת, פינקתי כאן עם מתכון שלא כולן מכירות. מתכון מדויק שנותן תוצאה מעולה,
וכמובן, כל הטיפים כאן בפנים:)
*מידות לפי כוס ח”פ, 180 מ”ל.
לקרמל:
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
7 כוסות מים
לתיבול אחרי המים:
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מלח דק
2 כפיות מחוקות פלפל שחור
1 חבילת אטריות ביצים דקות
3 ביצים
לבשל יחד את הסוכר והשמן עד שמתקבל צבע חום כהה.
להוסיף:
7 כוסות מים – וכאן יש טיפ כדי לשמור על עצמינו מכוויות:
למדוד מים ולמלא בבקבוק, לכסות את הסיר עם המכסה ולשפוך מתוך הבקבוק
כשהמכסה מונח על הסיר. לשפוך כמה שיותר בבת אחת.
להוסיף סוכר מלח ופלפל
להמשיך לבשל עד שמבעבע
ולהוסיף חבילת אטריות ביצים דקות
לבשל 3 דקות, לכבות את האש ולהמתין 20 דקות כשמהסיר מכוסה.
להוסיף 3 ביצים ולערבב היטב במהירות.
לשפוך לתבניות אינגליש קייק.
כדי שהקוגל יחתך יפה לאחר האפיה, הסוד הוא לפני האפיה:
לדחוף את האטריות בתבנית כך שלא יהיה אוויר בין האטריות.
בצורה זו יש למלא את התבניות עד למעלה, כי הקוגל מתכווץ מעט באפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 50 דקות עד שעה.
נשמר מעולה בהקפאה.
כדי להגדיל את כבוד השבת, פינקתי כאן עם מתכון שלא כולן מכירות. מתכון מדויק שנותן תוצאה מעולה,
וכמובן, כל הטיפים כאן בפנים:)
*מידות לפי כוס ח"פ, 180 מ"ל.
לקרמל:
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
7 כוסות מים
לתיבול אחרי המים:
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מלח דק
2 כפיות מחוקות פלפל שחור
1 חבילת אטריות ביצים דקות
3 ביצים
אופן ההכנהלבשל יחד את הסוכר והשמן עד שמתקבל צבע חום כהה.
להוסיף:
7 כוסות מים – וכאן יש טיפ כדי לשמור על עצמינו מכוויות:
למדוד מים ולמלא בבקבוק, לכסות את הסיר עם המכסה ולשפוך מתוך הבקבוק
כשהמכסה מונח על הסיר. לשפוך כמה שיותר בבת אחת.
להוסיף סוכר מלח ופלפל
להמשיך לבשל עד שמבעבע
ולהוסיף חבילת אטריות ביצים דקות
לבשל 3 דקות, לכבות את האש ולהמתין 20 דקות כשמהסיר מכוסה.
להוסיף 3 ביצים ולערבב היטב במהירות.
לשפוך לתבניות אינגליש קייק.
כדי שהקוגל יחתך יפה לאחר האפיה, הסוד הוא לפני האפיה:
לדחוף את האטריות בתבנית כך שלא יהיה אוויר בין האטריות.
בצורה זו יש למלא את התבניות עד למעלה, כי הקוגל מתכווץ מעט באפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 50 דקות עד שעה.
נשמר מעולה בהקפאה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!