אם דיברנו על תודעת שפע ועל חשיפה למזונות חדשים – טופו הוא מוצר ששווה להכיר.
הטופו משמש כתחליף לגבינה קשה. הוא חלבון איכותי במיוחד, מזין ומשביע.
לטופו טעם ניטרלי. המשרה שבחרנו הוא הטעם שיתקבל.
חבילת טופו טבעי
למשרה:
2כפות שמן זית
2כפות סילאן טבעי
1/2כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור גרוס
2כפות עשבי תיבול שאוהבים (ממליצה על פטרוזיליה וטימין)
מחממים טוסטר / פלנצ’ה / מחבת פסים.
פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של כ-1 ס”מ, עוטפים את הפרוסות בנייר סופג או במגבת נקיה למשך כמה דקות, לספיגת הנוזלים.
מעבירים לטוסטר / לפלנצ’ה או למחבת, ממתינים כ-5-10 דקות עד שמתקבלים סימני צריבה. על הפלנצ’ה או המחבת יש צורך להפוך לצד שני.
מיד לאחר הצריבה חותכים לקוביות ומוסיפים את המשרה.
להכנת המשרה מערבבים את כל הרכיבים.
מעבירים את הטופו לקערת המשרה ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות. שומרים בקירור עד לשימוש.
להגשה חותכים את הירקות לקוביות, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ומוסיפים את קוביות הטופו.
בתיאבון ולבריאות!!
אם דיברנו על תודעת שפע ועל חשיפה למזונות חדשים – טופו הוא מוצר ששווה להכיר.
הטופו משמש כתחליף לגבינה קשה. הוא חלבון איכותי במיוחד, מזין ומשביע.
לטופו טעם ניטרלי. המשרה שבחרנו הוא הטעם שיתקבל.
חבילת טופו טבעי
למשרה:
2כפות שמן זית
2כפות סילאן טבעי
1/2כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור גרוס
2כפות עשבי תיבול שאוהבים (ממליצה על פטרוזיליה וטימין)
אופן ההכנהמחממים טוסטר / פלנצ'ה / מחבת פסים.
פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, עוטפים את הפרוסות בנייר סופג או במגבת נקיה למשך כמה דקות, לספיגת הנוזלים.
מעבירים לטוסטר / לפלנצ'ה או למחבת, ממתינים כ-5-10 דקות עד שמתקבלים סימני צריבה. על הפלנצ'ה או המחבת יש צורך להפוך לצד שני.
מיד לאחר הצריבה חותכים לקוביות ומוסיפים את המשרה.
להכנת המשרה מערבבים את כל הרכיבים.
מעבירים את הטופו לקערת המשרה ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות. שומרים בקירור עד לשימוש.
להגשה חותכים את הירקות לקוביות, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ומוסיפים את קוביות הטופו.
בתיאבון ולבריאות!!
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!