קוביות גבינה צרובות

קערה_עמוקה_ובה_חסה_עגבניות_שרי_בצל _סגול_טופו_ופרוסת_לימון_בצד
קוביות גבינה צרובות

קל

פרווה

מאת: שירה אזולאי

אם דיברנו על תודעת שפע ועל חשיפה למזונות חדשים – טופו הוא מוצר ששווה להכיר.

הטופו משמש כתחליף לגבינה קשה. הוא חלבון איכותי במיוחד, מזין ומשביע.

לטופו טעם ניטרלי. המשרה שבחרנו הוא הטעם שיתקבל.

חומרים

חבילת טופו טבעי

למשרה:

 2כפות שמן זית

 2כפות סילאן טבעי

 1/2כפית מלח

 1/2כפית פלפל שחור גרוס

 2כפות עשבי תיבול שאוהבים (ממליצה על פטרוזיליה וטימין)

אופן ההכנה

מחממים טוסטר / פלנצ’ה / מחבת פסים.

פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של כ-1 ס”מ, עוטפים את הפרוסות בנייר סופג או במגבת נקיה למשך כמה דקות, לספיגת הנוזלים.

מעבירים לטוסטר / לפלנצ’ה או למחבת, ממתינים כ-5-10 דקות עד שמתקבלים סימני צריבה. על הפלנצ’ה או המחבת יש צורך להפוך לצד שני.

מיד לאחר הצריבה חותכים לקוביות ומוסיפים את המשרה.

להכנת המשרה מערבבים את כל הרכיבים.

מעבירים את הטופו לקערת המשרה ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות. שומרים בקירור עד לשימוש.

להגשה חותכים את הירקות לקוביות, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ומוסיפים את קוביות הטופו.

בתיאבון ולבריאות!!

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!