מנה עשירה וטעימה להפליא של פרגיות מטוגנות בעשבי תיבול. עוד מנה מהירה וטעימה במיוחד.
600 גר’ פרגיות או חזה עוף
1 לימון
3-4 גבעולי נענע
חופן בזיליקום
חופן פטרוזיליה
3 שיני שום
4 כפות שמן-זית
1/4 כפית כורכום
1 כפית גדושה צ’ילי אדום יבש
1 פלפל חריף ירוק קטן
מלח ופלפל
מגררים מן הלימון מעט קליפה וסוחטים את כולו.
מרסקים את כל הרכיבים – חוץ מהעוף – בבלנדר, במעבד מזון או במכתש ועלי עד לקבלת תערובת אחידה.
התערובת יכולה להיות בעלת מרקם חלק או גושי.
חותכים את העוף לנתחים בינוניים של 2 ס”מ בערך. אפשר גם לחתוך לסטייקים כמו בתמונה ולצרוב במקום להקפיץ.
מניחים בקערה עם התערובת הירקרקה ומשרים לחצי שעה.
מחממים היטב מחבת גדולה, מוסיפים כף שמן-זית ומטגנים – מקפיצים את העוף כ- 10 דקות עד שהוא שחום ורך.
מנה עשירה וטעימה להפליא של פרגיות מטוגנות בעשבי תיבול. עוד מנה מהירה וטעימה במיוחד.
600 גר' פרגיות או חזה עוף
1 לימון
3-4 גבעולי נענע
חופן בזיליקום
חופן פטרוזיליה
3 שיני שום
4 כפות שמן-זית
1/4 כפית כורכום
1 כפית גדושה צ'ילי אדום יבש
1 פלפל חריף ירוק קטן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מגררים מן הלימון מעט קליפה וסוחטים את כולו.
מרסקים את כל הרכיבים – חוץ מהעוף – בבלנדר, במעבד מזון או במכתש ועלי עד לקבלת תערובת אחידה.
התערובת יכולה להיות בעלת מרקם חלק או גושי.
חותכים את העוף לנתחים בינוניים של 2 ס"מ בערך. אפשר גם לחתוך לסטייקים כמו בתמונה ולצרוב במקום להקפיץ.
מניחים בקערה עם התערובת הירקרקה ומשרים לחצי שעה.
מחממים היטב מחבת גדולה, מוסיפים כף שמן-זית ומטגנים – מקפיצים את העוף כ- 10 דקות עד שהוא שחום ורך.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
2 תגובות
אפשר גם לאפות בתנור?
בהחלט!