2 פרפרי חזה עוף
כף פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
כפית סילאן
כפית רוטב טריאקי
כפית רוטב צ’ילי מתוק
1/2 כפית תבלין גריל עוף כפית תבלין טוסקנה
מלח
פלפל שחור טחון
לבחירה: פטרוזיליה קצוצה דק
מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת במרקם של משחה.
חותכים את הפרפרים לשניים, מסירים עצמות וחתיכות עור (אם יש).
מניחים את חזה העוף על תבנית מכוסה בנייר אפיה.
מורחים את משחת התיבול על העוף ומעסים אותו מכל הכיוונים.
אפשר ואף רצוי לעשות זאת בידיים.
מומלץ להשרות לשעה עד לילה במקרר לספיגת טעמים.
מחממים תנור ל120 מעלות.
אופים את העוף כ40 דקות.
מוציאים מהתנור,
חותכים את אחד מהחזות במרכז ובודקים שהוא אפוי לגמרי.
מקררים לחלוטין את העוף וחותכים לפרוסות דקות.
הצבע צריך להיות לבן ולא ורוד.
מאחסנים במקרר כשבוע.
אפשר לאכול חם או קר, בתוך סלט חסה או בסנדוויץ’,
או כמנה עיקרית לצד תוספת.
2 פרפרי חזה עוף
כף פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
כפית סילאן
כפית רוטב טריאקי
כפית רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כפית תבלין גריל עוף כפית תבלין טוסקנה
מלח
פלפל שחור טחון
לבחירה: פטרוזיליה קצוצה דק
מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת במרקם של משחה.
חותכים את הפרפרים לשניים, מסירים עצמות וחתיכות עור (אם יש).
מניחים את חזה העוף על תבנית מכוסה בנייר אפיה.
מורחים את משחת התיבול על העוף ומעסים אותו מכל הכיוונים.
אפשר ואף רצוי לעשות זאת בידיים.
מומלץ להשרות לשעה עד לילה במקרר לספיגת טעמים.
מחממים תנור ל120 מעלות.
אופים את העוף כ40 דקות.
מוציאים מהתנור,
חותכים את אחד מהחזות במרכז ובודקים שהוא אפוי לגמרי.
מקררים לחלוטין את העוף וחותכים לפרוסות דקות.
הצבע צריך להיות לבן ולא ורוד.
מאחסנים במקרר כשבוע.
אפשר לאכול חם או קר, בתוך סלט חסה או בסנדוויץ',
או כמנה עיקרית לצד תוספת.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!