מומלץ לשמור את הנוזלים שנקוו בתבנית שבה אופים את העגבניות ולצקת גם אותם על הפסטה. הם יעשירו ויעמיקו את טעמיה.
חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות ההכנה
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
5 כפות שמן זית
5 שיני שום פרוסות לעיגולים
3-4 כפות בזיליקום קצוץ
3-4 כפות פרמזן מגורר
מלח ופלפל
1/4 כפית צ’ילי גרוס
מכינים את עגבניות השרי: חוצים את העגבניות, מניחים אותן על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה כשהחצי החתוך כלפי מעלה. מחממים תנור לחום של 160 מעלות וצולים 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתקמטות מעט ומשנות את צבען.
מכינים את הרוטב: שמים במחבת את שמן הזית, השום הפרוס והצ’ילי, מטגנים כדקה. מוסיפים את הפסטה ומקפיצים אותה בשמן, מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את עגבניות השרי והבזיליקום ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחת, מפזרים על הכול פרמזן מגורר ומגישים.
מומלץ לשמור את הנוזלים שנקוו בתבנית שבה אופים את העגבניות ולצקת גם אותם על הפסטה. הם יעשירו ויעמיקו את טעמיה.
חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות ההכנה
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
5 כפות שמן זית
5 שיני שום פרוסות לעיגולים
3-4 כפות בזיליקום קצוץ
3-4 כפות פרמזן מגורר
מלח ופלפל
1/4 כפית צ'ילי גרוס
אופן ההכנהמכינים את עגבניות השרי: חוצים את העגבניות, מניחים אותן על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה כשהחצי החתוך כלפי מעלה. מחממים תנור לחום של 160 מעלות וצולים 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתקמטות מעט ומשנות את צבען.
מכינים את הרוטב: שמים במחבת את שמן הזית, השום הפרוס והצ'ילי, מטגנים כדקה. מוסיפים את הפסטה ומקפיצים אותה בשמן, מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את עגבניות השרי והבזיליקום ומערבבים בעדינות. מעבירים לצלחת, מפזרים על הכול פרמזן מגורר ומגישים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!