ספק קינוח מקסים, ספק עוגה קלה מאוד להכנה, ללא סוכר ובריאה להפליא. הפירות האפויים בשילוב הציפוי הפריך מקבלים טעם מיוחד במינו.
4 כוסות פרי לפי העונה (אגסים, תותים, תפוחים, אפרסקים, שזיפים, משמשים, נקטרינות)
2 כפות דבש
לציפוי:
כוס קוואקר
1/2 כוס קמח מלא או כוסמין
50 גר’ שקדים או אגוזים קצוצים
6 כפות סילאן או דבש, או סירופ מייפל אמיתי
1/2 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה
שוטפים את הפירות ומוציאים את הגלעינים. שמים בסיר עם הדבש וכוס מים ומבשלים חמש דקות. מסננים ומעבירים לתבנית פאי עגולה בקוטר 26 (אפשר גם מרובעת, אם רוצים). מערבבים יחד את חומרי המילוי ומפוררים מעל הפירות בשווה. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה. להגשה: מסדרים את המנה בכוסות הגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר ונענע – לבחירה, ומגישים.
ספק קינוח מקסים, ספק עוגה קלה מאוד להכנה, ללא סוכר ובריאה להפליא. הפירות האפויים בשילוב הציפוי הפריך מקבלים טעם מיוחד במינו.
4 כוסות פרי לפי העונה (אגסים, תותים, תפוחים, אפרסקים, שזיפים, משמשים, נקטרינות)
2 כפות דבש
לציפוי:
כוס קוואקר
1/2 כוס קמח מלא או כוסמין
50 גר' שקדים או אגוזים קצוצים
6 כפות סילאן או דבש, או סירופ מייפל אמיתי
1/2 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה
אופן ההכנהשוטפים את הפירות ומוציאים את הגלעינים. שמים בסיר עם הדבש וכוס מים ומבשלים חמש דקות. מסננים ומעבירים לתבנית פאי עגולה בקוטר 26 (אפשר גם מרובעת, אם רוצים). מערבבים יחד את חומרי המילוי ומפוררים מעל הפירות בשווה. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה. להגשה: מסדרים את המנה בכוסות הגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר ונענע – לבחירה, ומגישים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!