פירה בטטה

מתכון_לפירה_בטטה
פירה בטטה

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

טוויסט קטן לפירה המוכר, ויש לכן תוספת קלילה וטעימה למנה עיקרית.  

מתאים גם כמצע לדג או לכבד.

חומרים

2 בטטות גדולות

4 תפוחי אדמה קטנים

4 כפות שמן

מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מבשלים בסיר עם מים את תפוחי האדמה והבטטות עד לריכוך מלא.
  2. מעבירים את הירקות המבושלים לקערה ומרסקים.
  3. מוסיפים את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.
  4. לקבלת מרקם חלק וקרמי ניתן לטחון את הפירה בבלנדר מקל.
Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!