כשאת מחפשת תעסוקה לילדים, נחמד להכין אתם פיצה ביתית. כך מרוויחים פעילות מהנה ומגבשת וגם ארוחת ערב שהילדים יסיימו לפני שתספיקי להוציא את המגש השני מהתנור.
לבצק:
קילו קמח שמרים מנופה
1 כף מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
2.5 כוסות חלב עם מים רותחים (בערך 3/4 כוס חלב ורבע כוס מים רותחים. הנוזל צריך להיות חמים)
ללוש את כל החומרים לבצק רך ונעים למגע. אם צריך אפשר להוסיף נוזלים. להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לרוטב:
קופסת רסק עגבניות 260 גרם
מים באותה כמות של הרסק
כף גדושה מיונז (לא חובה אבל מוסיף מאוד)
שום גבישי
מלח
פלפל שחור גרוס
לערבב את כל החומרים.
לחלק את הבצק ל-3, לרדד לעיגול על נייר אפייה, למרוח במברשת שמן זית בשוליים, לפזר שום גבישי ושומשום. למרוח במרכז שליש מכמות הרוטב.
לפזר גבינה צהובה בנדיבות ותוספות שאוהבים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כ-20 דקות עד שהשוליים אפויים והגבינה מבעבעת.
כשאת מחפשת תעסוקה לילדים, נחמד להכין אתם פיצה ביתית. כך מרוויחים פעילות מהנה ומגבשת וגם ארוחת ערב שהילדים יסיימו לפני שתספיקי להוציא את המגש השני מהתנור.
לבצק:
קילו קמח שמרים מנופה
1 כף מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
2.5 כוסות חלב עם מים רותחים (בערך 3/4 כוס חלב ורבע כוס מים רותחים. הנוזל צריך להיות חמים)
ללוש את כל החומרים לבצק רך ונעים למגע. אם צריך אפשר להוסיף נוזלים. להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לרוטב:
קופסת רסק עגבניות 260 גרם
מים באותה כמות של הרסק
כף גדושה מיונז (לא חובה אבל מוסיף מאוד)
שום גבישי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנהלערבב את כל החומרים.
לחלק את הבצק ל-3, לרדד לעיגול על נייר אפייה, למרוח במברשת שמן זית בשוליים, לפזר שום גבישי ושומשום. למרוח במרכז שליש מכמות הרוטב.
לפזר גבינה צהובה בנדיבות ותוספות שאוהבים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כ-20 דקות עד שהשוליים אפויים והגבינה מבעבעת.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!