קילו וחצי חזה בקר
3 בצלים פרוסים
3 כפות שמן זית
2 כוסות יין אדום
מלח ופלפל
כף סוכר
שמן
למלית:
בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן זית
סלסילת פטריות פורטובלו
מלח ופלפל
חבילת ערמונים בוואקום
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מחממים מחבת, מוסיפים את שמן הזית והבצל הקצוץ ומטגנים כדקה.
מנמיכים לאש בינונית, מטגנים למשך רבע שעה ומערבבים מידי פעם.
קוצצים גס את הפטריות, מגבירים את האש ומוסיפים למחבת.
מתבלים במלח ופלפל.
חוצים את הערמונים ומוסיפים למחבת.
מערבבים היטב הכול ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מצננים מעט.
קילו וחצי חזה בקר
3 בצלים פרוסים
3 כפות שמן זית
2 כוסות יין אדום
מלח ופלפל
כף סוכר
שמן
למלית:
בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן זית
סלסילת פטריות פורטובלו
מלח ופלפל
חבילת ערמונים בוואקום
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנהמחממים מחבת, מוסיפים את שמן הזית והבצל הקצוץ ומטגנים כדקה.
מנמיכים לאש בינונית, מטגנים למשך רבע שעה ומערבבים מידי פעם.
קוצצים גס את הפטריות, מגבירים את האש ומוסיפים למחבת.
מתבלים במלח ופלפל.
חוצים את הערמונים ומוסיפים למחבת.
מערבבים היטב הכול ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מצננים מעט.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!