מנה עיקרית עסיסית לליל שבת, הבטטות מקבלות את הטעם העמוק מהעוף והמתקתקות שלהן משתלבת מקסים במנה.
2 כרעי עוף
4 בטטות קטנות
1/3 כוס דבש
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס מים
2 כפות שמן
1 כפית חרדל דיז’ון
מערבבים בקערה את הדבש, הסויה, המים, השמן והחרדל.
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות.
מניחים את הבטטות בתבנית ומסדרים את העוף.
מתבלים במלח ופלפל ושופכים את הרוטב.
מנסים את התבנית בנייר כסף.
אופים שתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה וחצי. מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור ל20 דקות
נוספות עד שהעוף מקבל צבע שחום ויפה
מנה עיקרית עסיסית לליל שבת, הבטטות מקבלות את הטעם העמוק מהעוף והמתקתקות שלהן משתלבת מקסים במנה.
2 כרעי עוף
4 בטטות קטנות
1/3 כוס דבש
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס מים
2 כפות שמן
1 כפית חרדל דיז'ון
מערבבים בקערה את הדבש, הסויה, המים, השמן והחרדל.
מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות.
מניחים את הבטטות בתבנית ומסדרים את העוף.
מתבלים במלח ופלפל ושופכים את הרוטב.
מנסים את התבנית בנייר כסף.
אופים שתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה וחצי. מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור ל20 דקות
נוספות עד שהעוף מקבל צבע שחום ויפה
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!