עוף בפירורי לחם

כרעי_עוף_בפירורים_בתוך_קערה
עוף בפירורי לחם

קל

4

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

ארוחה מהירה וקלה להכנה ויחד עם זאת טעימה ואהובה על כולם.

חומרים

4 כרעי עוף

⅓ כוס שמן

פפריקה מתוקה

שום גבישי

מלח

פלפל שחור

פירורי לחם

 

 

 

אופן ההכנה

בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים. מניחים את כרעי העוף על תבנית.

מורחים את השמן עם התבלינים על העוף בעזרת מברשת (אם אין לך מברשת תוכלי לטבול נייר סופג בשמן ולמרוח בעזרתו).

מפזרים את פירורי הלחם על העוף המשומן.

מנערים את התבנית כך שפירורי הלחם יצפו את העוף מכל צדדיו.

מכסים את התבנית בנייר כסף.

אופים שעה וחצי בחום של 180 מעלות.

מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד להשחמה נאה.

Print

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!