ארוחה מהירה וקלה להכנה ויחד עם זאת טעימה ואהובה על כולם.
4 כרעי עוף
⅓ כוס שמן
פפריקה מתוקה
שום גבישי
מלח
פלפל שחור
פירורי לחם
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים. מניחים את כרעי העוף על תבנית.
מורחים את השמן עם התבלינים על העוף בעזרת מברשת (אם אין לך מברשת תוכלי לטבול נייר סופג בשמן ולמרוח בעזרתו).
מפזרים את פירורי הלחם על העוף המשומן.
מנערים את התבנית כך שפירורי הלחם יצפו את העוף מכל צדדיו.
מכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים שעה וחצי בחום של 180 מעלות.
מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד להשחמה נאה.
ארוחה מהירה וקלה להכנה ויחד עם זאת טעימה ואהובה על כולם.
4 כרעי עוף
⅓ כוס שמן
פפריקה מתוקה
שום גבישי
מלח
פלפל שחור
פירורי לחם
אופן ההכנה
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים. מניחים את כרעי העוף על תבנית.
מורחים את השמן עם התבלינים על העוף בעזרת מברשת (אם אין לך מברשת תוכלי לטבול נייר סופג בשמן ולמרוח בעזרתו).
מפזרים את פירורי הלחם על העוף המשומן.
מנערים את התבנית כך שפירורי הלחם יצפו את העוף מכל צדדיו.
מכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים שעה וחצי בחום של 180 מעלות.
מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד להשחמה נאה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
תגובה אחת
רציתי לשאול האם יש לך נסיון לאפות במיני קישן ואם כן בכמה מעלות ואיך זה יוצא