עוף במלח

מתכון_מהיר_לכרעיים_עוף
עוף במלח

קל

4

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

כרעיים עוף עם העור או עוף שלם
מלח גס

אופן ההכנה

מניחים נייר אפיה על תבנית של תנור ובמרכז מניחים את העוף.
שמים בפינות בתבנית תלולית של מלח גס, אין כמות מדויקת, שימו כמה שאתם רוצים רק חשוב שהמלח לא יגע בעוף.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ללא כיסוי לשעה ורבע עד שהעוף משחים ונהיה רך.
זמן הצלייה תלוי בגודל העוף.
מוציאים את התבנית, מעבירים את העוף לצלחת הגשה ואת נייר האפייה עם המלח זורקים לפח

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!