כרעיים עוף עם העור או עוף שלם
מלח גס
מניחים נייר אפיה על תבנית של תנור ובמרכז מניחים את העוף.
שמים בפינות בתבנית תלולית של מלח גס, אין כמות מדויקת, שימו כמה שאתם רוצים רק חשוב שהמלח לא יגע בעוף.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ללא כיסוי לשעה ורבע עד שהעוף משחים ונהיה רך.
זמן הצלייה תלוי בגודל העוף.
מוציאים את התבנית, מעבירים את העוף לצלחת הגשה ואת נייר האפייה עם המלח זורקים לפח
כרעיים עוף עם העור או עוף שלם
מלח גס
מניחים נייר אפיה על תבנית של תנור ובמרכז מניחים את העוף.
שמים בפינות בתבנית תלולית של מלח גס, אין כמות מדויקת, שימו כמה שאתם רוצים רק חשוב שהמלח לא יגע בעוף.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ללא כיסוי לשעה ורבע עד שהעוף משחים ונהיה רך.
זמן הצלייה תלוי בגודל העוף.
מוציאים את התבנית, מעבירים את העוף לצלחת הגשה ואת נייר האפייה עם המלח זורקים לפח
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!