עוגה בחושה עשירה וטעימה ברמות, כזאת שתכינו אותה והבית יתמלא בריח משכר…
עוגה שמתאימה לשבת וגם ליום חול ליד כוס תה, מתאימה לאורחים וגם למשלוח מנות לשכנים.
בקיצור, מתכון שהוא נכס ולא תפסיקו להכין!
3 כוסות סוכר – אני מפחיתה ל-2.5
11/2 כוס שמן
8 ביצים
11/2 כוס יין אדום מתוק
2/3 כוס פודינג וניל
1 אבקת אפיה
2 כפות קינמון
3 כוסות קמח
לתערובת:
1/2 כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כף שמן
1 כף קמח
1 כף קינמון
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לערבב את חומרי התערובת יחד ולשמור בצד.
להקציף יחד את הסוכר והשמן.
להוסיף לאט את הביצים, ושאר החומרים לפי סדר.
אחרי שהוספת את הקמח, להמתין כמה שניות עד שהוא נטמע בתערובת ולכבות את המיקסר.
לשפוך את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ולפזר מעל את תערובת האגוזים.
לאפות ב-180 מעלות.
זמן האפיה – אני בדרך כלל משתמשת בחוש הריח כדי לדעת אם העוגה מוכנה,
ולכן לא יודעת כמה זמן בדיוק לאפות. משהו באזור ה-30 דקות.
עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
עוגה בחושה עשירה וטעימה ברמות, כזאת שתכינו אותה והבית יתמלא בריח משכר...
עוגה שמתאימה לשבת וגם ליום חול ליד כוס תה, מתאימה לאורחים וגם למשלוח מנות לשכנים.
בקיצור, מתכון שהוא נכס ולא תפסיקו להכין!
3 כוסות סוכר – אני מפחיתה ל-2.5
11/2 כוס שמן
8 ביצים
11/2 כוס יין אדום מתוק
2/3 כוס פודינג וניל
1 אבקת אפיה
2 כפות קינמון
3 כוסות קמח
לתערובת:
1/2 כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כף שמן
1 כף קמח
1 כף קינמון
אופן ההכנהלחמם תנור ל-180 מעלות.
לערבב את חומרי התערובת יחד ולשמור בצד.
להקציף יחד את הסוכר והשמן.
להוסיף לאט את הביצים, ושאר החומרים לפי סדר.
אחרי שהוספת את הקמח, להמתין כמה שניות עד שהוא נטמע בתערובת ולכבות את המיקסר.
לשפוך את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ולפזר מעל את תערובת האגוזים.
לאפות ב-180 מעלות.
זמן האפיה – אני בדרך כלל משתמשת בחוש הריח כדי לדעת אם העוגה מוכנה,
ולכן לא יודעת כמה זמן בדיוק לאפות. משהו באזור ה-30 דקות.
עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
תגובה אחת
וואו! עוגה משגעת!
כולם אהבו, מלאה בטעמים ורכההההה