מכל עוגות הדבש בעולם – זאת המועדפת עלי. כל מי שטועם – מיד מבקש מתכון! מה שמיוחד בה שהיא שומרת על עסיסיות כמה ימים בזכות מרכיב סודי…
*לפי כוס מדידה רגילה
6 ביצים שלמות
3 כוסות סוכר – 600 גרם
1 כוס שמן – 200 מ”ל
1/2 כוס דבש
2 כפיות קינמון
כפית מחוקה ציפורן
1/2 כפית ג’ינג’ר
3 כפות קפה נמס
1 כוס מים רותחים
700 גרם קמח
3.5 כפיות מחוקות סודה לשתייה
שקדים פרוסים – לקישוט
ו… המרכיב הסודי:
1 קופסת שימורי רסק תפוחים 560 גר ללא סוכר
לערבב בקערה את כל החומרים היבשים יחד.
בקערה שנייה:
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר למשך 8 דקות במהירות גבוהה.
להנמיך מהירות, ולהוסיף לאט לאט את השמן.
ואז להוסיף לפי הסדר הבא: דבש, מים רותחים, רסק תפוחים.
אחר כך להוסיף לבלילה את החומרים היבשים.
אחרי כמה שניות, שהם נטמעים בבלילה והבלילה אחידה, לכבות את המיקסר.
לשמן 5 תבניות אינגליש קייק ולמלא אותן עד 2/3 מהגובה, שיהיה מקום לעוגה לתפוח.
גם אם נראה לכן שהבלילה תכנס ב-4 תבניות – אל תוותרו על החמישית כי העוגה תופחת הרבה.
לפזר שקדים פרוסים לקישוט.
לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה עד ארבעים דקות.
הסימן שהעוגה מוכנה – קיסם שיוצא עם פירורים לחים, אבל לא יבש.
שנה טובה ומתוקה, מלאה שפע וברכה לכולכן:)
אל תשכחי לספר לי איך יצא;)
מכל עוגות הדבש בעולם – זאת המועדפת עלי. כל מי שטועם – מיד מבקש מתכון! מה שמיוחד בה שהיא שומרת על עסיסיות כמה ימים בזכות מרכיב סודי...
*לפי כוס מדידה רגילה
6 ביצים שלמות
3 כוסות סוכר – 600 גרם
1 כוס שמן – 200 מ"ל
1/2 כוס דבש
2 כפיות קינמון
כפית מחוקה ציפורן
1/2 כפית ג'ינג'ר
3 כפות קפה נמס
1 כוס מים רותחים
700 גרם קמח
3.5 כפיות מחוקות סודה לשתייה
שקדים פרוסים – לקישוט
ו... המרכיב הסודי:
1 קופסת שימורי רסק תפוחים 560 גר ללא סוכר
אופן ההכנהלערבב בקערה את כל החומרים היבשים יחד.
בקערה שנייה:
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר למשך 8 דקות במהירות גבוהה.
להנמיך מהירות, ולהוסיף לאט לאט את השמן.
ואז להוסיף לפי הסדר הבא: דבש, מים רותחים, רסק תפוחים.
אחר כך להוסיף לבלילה את החומרים היבשים.
אחרי כמה שניות, שהם נטמעים בבלילה והבלילה אחידה, לכבות את המיקסר.
לשמן 5 תבניות אינגליש קייק ולמלא אותן עד 2/3 מהגובה, שיהיה מקום לעוגה לתפוח.
גם אם נראה לכן שהבלילה תכנס ב-4 תבניות – אל תוותרו על החמישית כי העוגה תופחת הרבה.
לפזר שקדים פרוסים לקישוט.
לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה עד ארבעים דקות.
הסימן שהעוגה מוכנה – קיסם שיוצא עם פירורים לחים, אבל לא יבש.
שנה טובה ומתוקה, מלאה שפע וברכה לכולכן:)
אל תשכחי לספר לי איך יצא;)
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!