מאת: רחל וינפלד
מתכון שכמו שהוא קל- ככה טעים!
תבנית עגולה או 2 אנגלישקייק.
חומרים
30 עוגיות לוטוס
70 גרם חמאה
500 גרם גבינה 5%
150 גרם אבקת סוכר
80 גרם פודינג וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה
קופסת ממרח לוטוס (האדום)
אופן ההכנה
נפורר 20 עוגיות לוטוס (ניתן להניח בתוך 2 שקיות אוכל סגור טוב ולדפוק עם פטיש),
להמיס את החמאה ולערבב עם העוגיות היטב
ולשטוח בתבנית.
לערבב בקערה את הגבינה, אבקת הסוכר, הפודינג,השמנת ומהלוטוס- 2 כפות לוטוס (ואת שאר הלוטוס לשמור בצד לציפוי העוגה)
ולשפוך מעל הפירורים.
לחמם את הקופסת ממרח לוטוס בתוך ספל עם מים רותחים לכמה דקות ולשפוך מעל העוגה, לקשט עם העוגיות שנשארו מסביב לעוגה בצורה אנכית.
יש להכניס למקרר להתייצבות לכמה שעות לפני ההגשה.
בתאבון!
4 תגובות
נראה שווה!
יצא ממש טעים…. וקל להכנה
נראה מעולה.
איזה עוד ממרח אפשרי?
לא אוכלים את ממרח הלוטוס המקורי וכל החיקויים בכשרות בדץ’ מאוד לא נוחים לעבודה ומאוד סמיכים ולא נוזליים
תודה
היי ברכי,
אפשרי גם ממרח קרמל במקום-יש בהכשר העד”ח ומאד מוצלח, יש להמיס סגור היטב בתוך כלי עם מים רותחים ולשפוך מעל העוגה,
בהצלחה!