אם את מתכננת להכין משהו ביתי למשלוח מנות,
המתכון הזה בדיוק בשבילך.
מתאים למשלוח מנות שוקולדי, או למשלוח בצבעי החום…
בראוניז מושלמים על טהרת השוקולד. ללא קקאו.
זהו, נעצור כאן את התיאור,
כי כבר הבנתן כמה הוא מיוחד ואין צורך להרבות במילים:)
מתכון פשוט ומדהים שכיף להכין לשבת,
והפעם החלטתי להכין למשלוחי מנות עם צנצנת זכוכית יפה לאחסון עוגיות
(בדקות שהן עוד לא מתחסלות:))
מאחלת לכולכן פורים שמח שיביא איתו הרבה ניסים וישועות.
500 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמן
6 ביצים
31/4 כוסות סוכר – אני מורידה חצי כוס.
31/2 כוסות קמח
חצי כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
חצי כוס אגוזי לוז או פקאן טבעי קצוצים גס.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרוגל בחום בינוני, בפולסים של דקה.
בינתיים מקציפים את הביצים השלמות יחד עם הסוכר לקצף אוורירי וגבוה במשך 7 דקות.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את שאר החומרים: קמח, מלח, אבקת אפיה ואגוזים.
אחרי 7 דקות הקצפה, מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות בינונית נמוכה ומוסיפים
את השוקולד המומס, ומיד אחריו את קערת היבשים. ממתינים כמה שניות להטמעתם
בתערובת ומכבים את המיקסר.
מתקבלת עיסה יציבה ושוקולדית.
אופים כ-15 דקות ב-160 מעלות.
העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים.
הקפידי על זמן האפייה כי העוגה תתייבש אם תאפה כמה דקות יותר.
טיפים:
מכל הכיוונים. הכלל תקף לכל סוגי העוגות.
וגם ככה הבלילה כאן סמיכה.
אם את מתכננת להכין משהו ביתי למשלוח מנות,
המתכון הזה בדיוק בשבילך.
מתאים למשלוח מנות שוקולדי, או למשלוח בצבעי החום...
בראוניז מושלמים על טהרת השוקולד. ללא קקאו.
זהו, נעצור כאן את התיאור,
כי כבר הבנתן כמה הוא מיוחד ואין צורך להרבות במילים:)
מתכון פשוט ומדהים שכיף להכין לשבת,
והפעם החלטתי להכין למשלוחי מנות עם צנצנת זכוכית יפה לאחסון עוגיות
(בדקות שהן עוד לא מתחסלות:))
מאחלת לכולכן פורים שמח שיביא איתו הרבה ניסים וישועות.
500 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמן
6 ביצים
31/4 כוסות סוכר – אני מורידה חצי כוס.
31/2 כוסות קמח
חצי כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
חצי כוס אגוזי לוז או פקאן טבעי קצוצים גס.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות.
ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרוגל בחום בינוני, בפולסים של דקה.
בינתיים מקציפים את הביצים השלמות יחד עם הסוכר לקצף אוורירי וגבוה במשך 7 דקות.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את שאר החומרים: קמח, מלח, אבקת אפיה ואגוזים.
אחרי 7 דקות הקצפה, מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות בינונית נמוכה ומוסיפים
את השוקולד המומס, ומיד אחריו את קערת היבשים. ממתינים כמה שניות להטמעתם
בתערובת ומכבים את המיקסר.
מתקבלת עיסה יציבה ושוקולדית.
אופים כ-15 דקות ב-160 מעלות.
העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים.
הקפידי על זמן האפייה כי העוגה תתייבש אם תאפה כמה דקות יותר.
טיפים:
מכל הכיוונים. הכלל תקף לכל סוגי העוגות.
וגם ככה הבלילה כאן סמיכה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!