את עוגיות השוקולד צ’יפס הרגילות מעמיסים בשלושה סוגי שוקולד – לבן, מריר וחלב.
והילדים יעמדו בתור ליד התנור לראות מתי הן כבר יוצאות.
ולמי שכל זה לא מספיק, אפשר להוסיף גם 50 גר’ אגוזים.
250 גר’ חמאה או מרגרינה רכה
1/2 1 כוסות סוכר לבן או חום (330 גר’)
2 ביצים
1/4 כפית מלח
2 כוסות קמח (300 גר’)
כפית אבקת אפייה
100 גר’ שוקולד מריר קצוץ גס
100 גר’ שוקולד חלב קצוץ גס
100 גר’ שוקולד לבן קצוץ גס
מעבדים במיקסר את החמאה, הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת שתי כפות מניחים עוגיות מהתערובת על תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה, בקוטר של 3 או 5 ס”מ כל עוגייה.
משאירים מרווח נרחב בין עוגייה לעוגייה.
אופים בחום של 180 מעלות, במשך 15 ד’.
מוציאים ומצננים היטב לפני שמגישים (שלא לקבל כוויית שוקולד רותח!!)
את עוגיות השוקולד צ'יפס הרגילות מעמיסים בשלושה סוגי שוקולד – לבן, מריר וחלב.
והילדים יעמדו בתור ליד התנור לראות מתי הן כבר יוצאות.
ולמי שכל זה לא מספיק, אפשר להוסיף גם 50 גר' אגוזים.
250 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/2 1 כוסות סוכר לבן או חום (330 גר')
2 ביצים
1/4 כפית מלח
2 כוסות קמח (300 גר')
כפית אבקת אפייה
100 גר' שוקולד מריר קצוץ גס
100 גר' שוקולד חלב קצוץ גס
100 גר' שוקולד לבן קצוץ גס
אופן ההכנהמעבדים במיקסר את החמאה, הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת שתי כפות מניחים עוגיות מהתערובת על תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה, בקוטר של 3 או 5 ס"מ כל עוגייה.
משאירים מרווח נרחב בין עוגייה לעוגייה.
אופים בחום של 180 מעלות, במשך 15 ד'.
מוציאים ומצננים היטב לפני שמגישים (שלא לקבל כוויית שוקולד רותח!!)
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!