עוגיות פריכות, יפות וטעימות וקלות כל כך להכנה. ניתן לגוון עם סוגי האגוזים, לעשות רק סוג אחד או להוסיף סוגים רבים ככל שתרצו.
500 גרם תערובת אגוזים (שקדים פרוסים, אגוזי לוז, פקאן, מלך)
חלבון מ-3 ביצים
כפית תמצית וניל מעולה
3/4 כוס סוכר מעולה
2 כפות דבש מעולה
מחממים תנור לחום של 150 מעלות. מערבבים בקערה את האגוזים עם החלבון, הדבש והסוכר עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. בעזרת שתי כפות יוצרים ערמות של התערובת על נייר האפיה במרחק מה זו מזו, לקבלת עוגיות בצורה מעוגלת ככל האפשר ובקוטר של כ-3 ס”מ. אופים למשך 20-25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים, מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.
עוגיות פריכות, יפות וטעימות וקלות כל כך להכנה. ניתן לגוון עם סוגי האגוזים, לעשות רק סוג אחד או להוסיף סוגים רבים ככל שתרצו.
500 גרם תערובת אגוזים (שקדים פרוסים, אגוזי לוז, פקאן, מלך)
חלבון מ-3 ביצים
כפית תמצית וניל מעולה
3/4 כוס סוכר מעולה
2 כפות דבש מעולה
אופן ההכנהמחממים תנור לחום של 150 מעלות. מערבבים בקערה את האגוזים עם החלבון, הדבש והסוכר עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. בעזרת שתי כפות יוצרים ערמות של התערובת על נייר האפיה במרחק מה זו מזו, לקבלת עוגיות בצורה מעוגלת ככל האפשר ובקוטר של כ-3 ס"מ. אופים למשך 20-25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים, מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!