אחרי כל הסופגניות המתוחכמות, אין כמו הספינג’ המרוקאי שעושה את העבודה הכי טוב ונפלא להגיש אותו פשוט עם ריבה ושמנת חמוצה ולהתענג.
קילו קמח
2.5 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן + שמן לשימון הידיים
ביצה
2 כפות ברנדי
כפית מלח
4 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
קערית עם סוכר לציפוי
שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה או וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר.
מוסיפים חצי כוס שמן, ביצה, ברנדי, מלח ומים. מעבדים כ-3 דקות עד לקבלת בצק רטוב מאוד.
מעבירים לקערה רחבה, מכסים בניילון ומתפיחים שעה במקום חמים.
מחממים בסיר או במחבת עמוקה שמן לטיגון עמוק.
משמנים את הידיים בשמן הנותר וקורעים חתיכה מהבצק.
יוצרים בו חור במרכז ומעבירים בזהירות לשמן.
ממשיכים להכין עוד 4-5 ספינג’ים באותה צורה.
מטגנים 2-3 דקות מכל צד, עד שהספינג’ים מזהיבים, ומעבירים לנייר סופג.
ממשיכים להכין באותה צורה את כל הכמות.
טובלים את הספינג’ים המוכנים בסוכר, מניחים על צלחת הגשה ומגישים עם ריבה ושמנת חמוצה.
אחרי כל הסופגניות המתוחכמות, אין כמו הספינג' המרוקאי שעושה את העבודה הכי טוב ונפלא להגיש אותו פשוט עם ריבה ושמנת חמוצה ולהתענג.
קילו קמח
2.5 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן + שמן לשימון הידיים
ביצה
2 כפות ברנדי
כפית מלח
4 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
קערית עם סוכר לציפוי
אופן ההכנהשמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה או וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר.
מוסיפים חצי כוס שמן, ביצה, ברנדי, מלח ומים. מעבדים כ-3 דקות עד לקבלת בצק רטוב מאוד.
מעבירים לקערה רחבה, מכסים בניילון ומתפיחים שעה במקום חמים.
מחממים בסיר או במחבת עמוקה שמן לטיגון עמוק.
משמנים את הידיים בשמן הנותר וקורעים חתיכה מהבצק.
יוצרים בו חור במרכז ומעבירים בזהירות לשמן.
ממשיכים להכין עוד 4-5 ספינג'ים באותה צורה.
מטגנים 2-3 דקות מכל צד, עד שהספינג'ים מזהיבים, ומעבירים לנייר סופג.
ממשיכים להכין באותה צורה את כל הכמות.
טובלים את הספינג'ים המוכנים בסוכר, מניחים על צלחת הגשה ומגישים עם ריבה ושמנת חמוצה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!