למרות שבבית שלנו המטבח הוא בעיקר אשכנזי,
יש מתכון אחד שהצליח להסתנן ללב (והקיבה) של כולנו – הספינג’ המרוקאי המסורתי.
כל חנוכה, כשהריח המתוק של הסופגניות ממלא את הבית,
אצלנו מוותרים על הסופגניות המוכנות מהמאפייה לטובת כדורי הבצק המטוגנים והתפוחים האלה, שטובלים בסוכר ומגישים חמים.
יש משהו בפשטות של הספינג’, בטעם האותנטי והמסורתי שלו,
שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו. אז הנה המתכון המנצח שלנו, שמוכיח שאוכל טוב לא מכיר בגבולות של מוצא או מסורת משפחתית…
טיפים חשובים:
למרות שבבית שלנו המטבח הוא בעיקר אשכנזי,
יש מתכון אחד שהצליח להסתנן ללב (והקיבה) של כולנו - הספינג' המרוקאי המסורתי.
כל חנוכה, כשהריח המתוק של הסופגניות ממלא את הבית,
אצלנו מוותרים על הסופגניות המוכנות מהמאפייה לטובת כדורי הבצק המטוגנים והתפוחים האלה, שטובלים בסוכר ומגישים חמים.
יש משהו בפשטות של הספינג', בטעם האותנטי והמסורתי שלו,
שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו. אז הנה המתכון המנצח שלנו, שמוכיח שאוכל טוב לא מכיר בגבולות של מוצא או מסורת משפחתית...
טיפים חשובים:
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!