פרי העונה – אבוקדו. על הערכים המדהימים שלו כבר הרחבתי, לא נתעלם גם מהפן הקולינרי.
הטעם, המרקם, הצבע – שפע של אפשרויות. קחי קצת אומץ ולכי על זה, שווה בדיקה.
לספגטי:
חבילת ספגטי מקמח מלא
1/2 כפית מלח
כפית שמן זית
לקרם:
2 אבוקדו בשלים
1/2 חבילת פטרוזיליה
3 שיני שום
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
ממלאים סיר במים רותחים, מוסיפים את הספגטי, המלח והשמן ומבשלים כרבע שעה. לאחר הבישול מסננים מהמים ומעבירים לכלי ההגשה.
טוחנים את כל רכיבי הקרם עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
ניתן לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצים.
לא מתאים לחמם את קרם האבוקדו, ולכן מוסיפים אותו על הספגטי החם סמוך לאכילה.
ניתן לשמור בקירור בקופסה אטומה או עם ניילון נצמד. טעים גם בטמפרטורת החדר.
בתאבון ולבריאות!!
פרי העונה – אבוקדו. על הערכים המדהימים שלו כבר הרחבתי, לא נתעלם גם מהפן הקולינרי.
הטעם, המרקם, הצבע – שפע של אפשרויות. קחי קצת אומץ ולכי על זה, שווה בדיקה.
לספגטי:
חבילת ספגטי מקמח מלא
1/2 כפית מלח
כפית שמן זית
לקרם:
2 אבוקדו בשלים
1/2 חבילת פטרוזיליה
3 שיני שום
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
אופן ההכנהממלאים סיר במים רותחים, מוסיפים את הספגטי, המלח והשמן ומבשלים כרבע שעה. לאחר הבישול מסננים מהמים ומעבירים לכלי ההגשה.
טוחנים את כל רכיבי הקרם עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
ניתן לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצים.
לא מתאים לחמם את קרם האבוקדו, ולכן מוסיפים אותו על הספגטי החם סמוך לאכילה.
ניתן לשמור בקירור בקופסה אטומה או עם ניילון נצמד. טעים גם בטמפרטורת החדר.
בתאבון ולבריאות!!
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!