סלמון עסיסי במינימום הכנה

מתכון_מהיר_לדג_סלומון
סלמון עסיסי במינימום הכנה

קל

5

פרווה

מאת: שירה אזולאי

יום שישי קצר מאיים עלייך?
אני מבינה אותך לגמרי, ואשמח גם לעזור.
עד שאת מתרגלת ללו”ז החדש,
יש לי מתכון בזק לדגים, במינימום זמן ומאמץ.

מי זאת שאמרה שלבשל בריא לוקח זמן ארוך מהרגיל??

חומרים

5 מנות סלמון (כ-1 ק”ג)
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
3 שיני שום
גמבה קטנה
מיץ לימון ומלח להשריה
5-7 גבעולי כוסברה

אופן ההכנה

לבזוק מלח מעל הנתחים ולהשרות במיץ לימון כרבע שעה,
לאחר רבע שעה לשטוף היטב משאריות המלח והלימון.
לפרוס את שיני השום לפרוסות דקות, ואת הפלפלים לרצועות קטנות ודקיקות.
בקערית לערבב שמן זית, פפריקות, פרוסות שום ורצועות גמבה.
למרוח כל נתח מכל צדדיו בתערובת התיבול.
לקצוץ את גבעולי הכוסברה ולפזר מעל הנתחים.
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
לאפות במשך רבע שעה כשהדגים מכוסים בנייר אפיה. (הכיסוי ישמר את הרכות של הדג)
לאחר רבע שעה להסיר את הנייר ולאפות 5 דקות נוספות בגריל.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!