יום שישי קצר מאיים עלייך?
אני מבינה אותך לגמרי, ואשמח גם לעזור.
עד שאת מתרגלת ללו”ז החדש,
יש לי מתכון בזק לדגים, במינימום זמן ומאמץ.
מי זאת שאמרה שלבשל בריא לוקח זמן ארוך מהרגיל??
5 מנות סלמון (כ-1 ק”ג)
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
3 שיני שום
גמבה קטנה
מיץ לימון ומלח להשריה
5-7 גבעולי כוסברה
לבזוק מלח מעל הנתחים ולהשרות במיץ לימון כרבע שעה,
לאחר רבע שעה לשטוף היטב משאריות המלח והלימון.
לפרוס את שיני השום לפרוסות דקות, ואת הפלפלים לרצועות קטנות ודקיקות.
בקערית לערבב שמן זית, פפריקות, פרוסות שום ורצועות גמבה.
למרוח כל נתח מכל צדדיו בתערובת התיבול.
לקצוץ את גבעולי הכוסברה ולפזר מעל הנתחים.
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
לאפות במשך רבע שעה כשהדגים מכוסים בנייר אפיה. (הכיסוי ישמר את הרכות של הדג)
לאחר רבע שעה להסיר את הנייר ולאפות 5 דקות נוספות בגריל.
יום שישי קצר מאיים עלייך?
אני מבינה אותך לגמרי, ואשמח גם לעזור.
עד שאת מתרגלת ללו"ז החדש,
יש לי מתכון בזק לדגים, במינימום זמן ומאמץ.
מי זאת שאמרה שלבשל בריא לוקח זמן ארוך מהרגיל??
5 מנות סלמון (כ-1 ק"ג)
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
3 שיני שום
גמבה קטנה
מיץ לימון ומלח להשריה
5-7 גבעולי כוסברה
לבזוק מלח מעל הנתחים ולהשרות במיץ לימון כרבע שעה,
לאחר רבע שעה לשטוף היטב משאריות המלח והלימון.
לפרוס את שיני השום לפרוסות דקות, ואת הפלפלים לרצועות קטנות ודקיקות.
בקערית לערבב שמן זית, פפריקות, פרוסות שום ורצועות גמבה.
למרוח כל נתח מכל צדדיו בתערובת התיבול.
לקצוץ את גבעולי הכוסברה ולפזר מעל הנתחים.
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
לאפות במשך רבע שעה כשהדגים מכוסים בנייר אפיה. (הכיסוי ישמר את הרכות של הדג)
לאחר רבע שעה להסיר את הנייר ולאפות 5 דקות נוספות בגריל.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!