סלט פסטת כוסמין ואנטיפסטי

סלט פסטת כוסמין ואנטיפסטי

קל

5-6

פרווה

מאת: אביגיל מייזליק

ירקות אנטיפסטי קלויים מתחברים באופן מושלם עם פסטת כוסמין מבושלת. המיצים המופרשים מהירקות מהווים את הרוטב הטעים.

חומרים

חצי חבילת פסטת כוסמין (250 גר’)

חצי ראש כרובית

כוס עגבניות שרי

חציל אחד קטן ודק

4 קישואי זוקיני

4 פלפלים צבעוניים

ראש שום

4 כפות טימין קצוץ

4 כפות שמן זית

מלח ים אטלנטי גס

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים במי ברז. שומרים בצד. חותכים את הכרובית לפרחים, חוצים את עגבניות השרי, פורסים את החצילים והקישואים לעיגולים בעובי חצי ס”מ, פורסים את הפלפלים לרצועות, מפרידים את שיני השום. מניחים הכול על תבנית התנור, מתבלים בטימין, שמן זית, מלח ים ופלפל שחור גרוס. צולים בחלקו העליון של התנור למשך 10-15 ד’, עד שהירקות מזהיבים ומתרככים. מעבירים לקערה עם הפסטה, מערבבים הכול יחד ומגישים.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!