ירקות אנטיפסטי קלויים מתחברים באופן מושלם עם פסטת כוסמין מבושלת. המיצים המופרשים מהירקות מהווים את הרוטב הטעים.
חצי חבילת פסטת כוסמין (250 גר’)
חצי ראש כרובית
כוס עגבניות שרי
חציל אחד קטן ודק
4 קישואי זוקיני
4 פלפלים צבעוניים
ראש שום
4 כפות טימין קצוץ
4 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי גס
פלפל שחור גרוס
מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים במי ברז. שומרים בצד. חותכים את הכרובית לפרחים, חוצים את עגבניות השרי, פורסים את החצילים והקישואים לעיגולים בעובי חצי ס”מ, פורסים את הפלפלים לרצועות, מפרידים את שיני השום. מניחים הכול על תבנית התנור, מתבלים בטימין, שמן זית, מלח ים ופלפל שחור גרוס. צולים בחלקו העליון של התנור למשך 10-15 ד’, עד שהירקות מזהיבים ומתרככים. מעבירים לקערה עם הפסטה, מערבבים הכול יחד ומגישים.
ירקות אנטיפסטי קלויים מתחברים באופן מושלם עם פסטת כוסמין מבושלת. המיצים המופרשים מהירקות מהווים את הרוטב הטעים.
חצי חבילת פסטת כוסמין (250 גר')
חצי ראש כרובית
כוס עגבניות שרי
חציל אחד קטן ודק
4 קישואי זוקיני
4 פלפלים צבעוניים
ראש שום
4 כפות טימין קצוץ
4 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנהמחממים תנור לחום של 220 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים במי ברז. שומרים בצד. חותכים את הכרובית לפרחים, חוצים את עגבניות השרי, פורסים את החצילים והקישואים לעיגולים בעובי חצי ס"מ, פורסים את הפלפלים לרצועות, מפרידים את שיני השום. מניחים הכול על תבנית התנור, מתבלים בטימין, שמן זית, מלח ים ופלפל שחור גרוס. צולים בחלקו העליון של התנור למשך 10-15 ד', עד שהירקות מזהיבים ומתרככים. מעבירים לקערה עם הפסטה, מערבבים הכול יחד ומגישים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!