סלט מרענן ומיוחד לסעודה שלישית, שתרצו להכין שוב ושוב…
חומרי הגלם בסלט הזה זמינים ומזינים ומתקבל סלט בטעם נפלא!
הטיפ שלי הוא להכין את הסלמון כשמכינים את הדגים לליל שבת,
זה חוסך התעסקות נוספת וכיף לקבל עוד סלט מרענן לסעודה שלישית, על הדרך…
הקרדיט למתכון מהשף תום פרנץ האלוף.
300 גרם דג סלמון
2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
4 צנוניות חתוכות לרבעי פרוסות דקות
מלח, פלפל
2 כפות מיונז
לתבל את דג הסלמון במלח גס, מיץ לימון סחוט ושמן זית.
לאפות על 200 מעלות, 12 עד 15 דקות ולקרר.
כחצי שעה לפני ההגשה, לפרק את הדג לחתיכות גסות,
להוסיף את שאר הרכיבים ולתבל במלח ופלפל.
לערבב בעדינות, שצורת האבוקדו תשמר.
סלט מרענן ומיוחד לסעודה שלישית, שתרצו להכין שוב ושוב...
חומרי הגלם בסלט הזה זמינים ומזינים ומתקבל סלט בטעם נפלא!
הטיפ שלי הוא להכין את הסלמון כשמכינים את הדגים לליל שבת,
זה חוסך התעסקות נוספת וכיף לקבל עוד סלט מרענן לסעודה שלישית, על הדרך...
הקרדיט למתכון מהשף תום פרנץ האלוף.
300 גרם דג סלמון
2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
4 צנוניות חתוכות לרבעי פרוסות דקות
מלח, פלפל
2 כפות מיונז
אופן ההכנהלתבל את דג הסלמון במלח גס, מיץ לימון סחוט ושמן זית.
לאפות על 200 מעלות, 12 עד 15 דקות ולקרר.
כחצי שעה לפני ההגשה, לפרק את הדג לחתיכות גסות,
להוסיף את שאר הרכיבים ולתבל במלח ופלפל.
לערבב בעדינות, שצורת האבוקדו תשמר.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!