סלט כרובים ברוטב אדום פיקנטי

סלט_כרוב_פיקנטי_סלט_לסעודה_שלישית_סלטים_לשבת
סלט כרובים ברוטב אדום פיקנטי

קל

פרווה

מאת: פנינה מלצר

סלט חי משגע שיקצור לך מחמאות בכל אירוח, ויוסיף צבע וטעם לסעודת שבת.

חומרים

400 גרם כרוב אדום קצוץ

400 גרם כרוב לבן קצוץ

1/2 חבילת בצל ירוק – פרוס לטבעות

מנצ’ס – פיצוחים מעורבים פיקנטיים

שקדים לא קלויים מסוכרים – לא חובה

גרעיני חמנייה ודלעת – לא חובה

החומרים לרוטב:

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1/2 כוס קטשופ

1/2 כוס חומץ

כפית פפריקה חריפה

2 כפיות חרדל

1/2 כפית מלח

2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

טוחנים הכול יחד לקבלת רוטב אחיד.

הרכבת הסלט: שמים את הכרובים בקערה ומערבבים עם הרוטב.

שופכים לקערת ההגשה ומוסיפים בצל ירוק, מנצ’ס, שקדים מסוכרים וגרעינים לקישוט.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!