סלט שהוא ארוחה שלמה בקערה. אמנם זה סלט שחביב בעיקר על אימהות, אבל גם להן צריך לדאוג לאוכל, לא? בעיני זו ארוחת צהריים פשוט מושלמת. אפשר, כמובן, לשחק עם הירקות ולהחליף אותם בירקות אחרים שאתם אוהבים יותר או שיש לכם במקרר. זה מה שאת צריכה בתקופה הזו.
1/2 כוס קינואה
4 ביצים קשות
כוס עגבניות שרי חצויות
2 מלפפונים קטנים, פרוסים לפרוסות
4-5 פלפלונים קטנים, מתוקים
4 צנוניות פרוסות
חופן נבטים מכל סוג
חופן נבטוטים
רבע חסה קצוצה
לרוטב:
2 כפות טחינה גולמית
מיץ מלימון שלם
שן שום כתושה
כפית דבש או סילאן
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים במשך 20 דקות.
מסננים היטב. מעבירים לקערה.
חותכים את כל הירקות ומוסיפים לקינואה.
מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול ויוצקים על הסלט.
מערבבים הכול ומעבירים לקערת הגשה.
מפזרים מלמעלה פרוסות של ביצה קשה ומגישים.
סלט שהוא ארוחה שלמה בקערה. אמנם זה סלט שחביב בעיקר על אימהות, אבל גם להן צריך לדאוג לאוכל, לא? בעיני זו ארוחת צהריים פשוט מושלמת. אפשר, כמובן, לשחק עם הירקות ולהחליף אותם בירקות אחרים שאתם אוהבים יותר או שיש לכם במקרר. זה מה שאת צריכה בתקופה הזו.
1/2 כוס קינואה
4 ביצים קשות
כוס עגבניות שרי חצויות
2 מלפפונים קטנים, פרוסים לפרוסות
4-5 פלפלונים קטנים, מתוקים
4 צנוניות פרוסות
חופן נבטים מכל סוג
חופן נבטוטים
רבע חסה קצוצה
לרוטב:
2 כפות טחינה גולמית
מיץ מלימון שלם
שן שום כתושה
כפית דבש או סילאן
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנהמבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים במשך 20 דקות.
מסננים היטב. מעבירים לקערה.
חותכים את כל הירקות ומוסיפים לקינואה.
מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול ויוצקים על הסלט.
מערבבים הכול ומעבירים לקערת הגשה.
מפזרים מלמעלה פרוסות של ביצה קשה ומגישים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!