תקופת המעבר היא תקופה נהדרת לחידוש והתרעננות.
תקופת חגים עמוסת ארוחות מאחורינו,
מערכת העיכול שלנו עבדה שעות נוספות
והיא תשמח להפוגה קצרה לתזונה קלילה ומרעננת.
סלט ירוק הוא פינוק של טעם ותחושת חידוש ונקיות.
עלי חסה
גבעולי סלרי כולל העלים
צרור פטרוזיליה
נבטי אלפלא
נבטים סיניים
וכל ירוק אחר שאוהבים…
חמוציות ללא סוכר
שקדים טבעיים פרוסים
לרוטב:
2/3 כוס מיץ לימון
2/3כוס שמן זית
1/2כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור
2 כפיות חרדל דיז’ון איכותי
4 כפות דבש
2 שיני שום כתושות
חותכים את החסה לרצועות, קוצצים את הסלרי והפטרוזיליה, מוסיפים נבטים, חמוציות ושקדים. מתבלים סמוך להגשה.
להכנת הרוטב – מערבבים את כל הרכיבים בבלנדר (בלנדר מקל נותן את המרקם הטוב ביותר).
מאחסנים במקרר. בשימוש במיץ לימון טבעי מפוסטר – מחזיק כשבועיים. בשימוש במיץ לימון טרי – כחמישה עד שבעה ימים.
תתרענני לבריאות!
תקופת המעבר היא תקופה נהדרת לחידוש והתרעננות.
תקופת חגים עמוסת ארוחות מאחורינו,
מערכת העיכול שלנו עבדה שעות נוספות
והיא תשמח להפוגה קצרה לתזונה קלילה ומרעננת.
סלט ירוק הוא פינוק של טעם ותחושת חידוש ונקיות.
עלי חסה
גבעולי סלרי כולל העלים
צרור פטרוזיליה
נבטי אלפלא
נבטים סיניים
וכל ירוק אחר שאוהבים...
חמוציות ללא סוכר
שקדים טבעיים פרוסים
לרוטב:
2/3 כוס מיץ לימון
2/3כוס שמן זית
1/2כפית מלח
1/2כפית פלפל שחור
2 כפיות חרדל דיז'ון איכותי
4 כפות דבש
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנהחותכים את החסה לרצועות, קוצצים את הסלרי והפטרוזיליה, מוסיפים נבטים, חמוציות ושקדים. מתבלים סמוך להגשה.
להכנת הרוטב – מערבבים את כל הרכיבים בבלנדר (בלנדר מקל נותן את המרקם הטוב ביותר).
מאחסנים במקרר. בשימוש במיץ לימון טבעי מפוסטר – מחזיק כשבועיים. בשימוש במיץ לימון טרי – כחמישה עד שבעה ימים.
תתרענני לבריאות!
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!