סלטי חצילים הם סלטים מושקעים, כי הם כרוכים בהשקעה של טיגון, צליה או אפיה,
בשונה מממרחים, שאותם טוחנים ובדקות בודדות יש ממרח עשיר וטעים.
בכל זאת הם שווים את ההשקעה ולכן מככבים בכל סעודה…
הבאתי כאן מתכוני חצילים מעולים, כל אחד עם טוויסט קטן שלא כולם מכירים ובטוחה שיקפיץ לכם את כל הסעודה.
2 חצילים חתוכים לקוביות בקוטר 2 ס”מ
בצל סגול קטן קצוץ דק
חומץ
לרוטב:
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
פטרוזיליה קצוצה
להניח את החצילים בקערה ולפזר מלח. להמתין חצי שעה להגרת הנוזלים ולסנן.
זהו שלב חשוב, כי המלח מוציא את המרירות מהחציל.
לקצוץ את הבצל הסגול דק דק, להניח בכלי קטן ולכסות בחומץ.
לערבב את כל חומרי הרוטב בכף.
לטגן את החצילים בשמן עמוק ולהעביר לקערה. לערבב עם הרוטב, לסנן את הבצל מהחומץ
ולהוסיף לחצילים.
בתאבון:)
סלטי חצילים הם סלטים מושקעים, כי הם כרוכים בהשקעה של טיגון, צליה או אפיה,
בשונה מממרחים, שאותם טוחנים ובדקות בודדות יש ממרח עשיר וטעים.
בכל זאת הם שווים את ההשקעה ולכן מככבים בכל סעודה...
הבאתי כאן מתכוני חצילים מעולים, כל אחד עם טוויסט קטן שלא כולם מכירים ובטוחה שיקפיץ לכם את כל הסעודה.
2 חצילים חתוכים לקוביות בקוטר 2 ס"מ
בצל סגול קטן קצוץ דק
חומץ
לרוטב:
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנהלהניח את החצילים בקערה ולפזר מלח. להמתין חצי שעה להגרת הנוזלים ולסנן.
זהו שלב חשוב, כי המלח מוציא את המרירות מהחציל.
לקצוץ את הבצל הסגול דק דק, להניח בכלי קטן ולכסות בחומץ.
לערבב את כל חומרי הרוטב בכף.
לטגן את החצילים בשמן עמוק ולהעביר לקערה. לערבב עם הרוטב, לסנן את הבצל מהחומץ
ולהוסיף לחצילים.
בתאבון:)
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!