אם את רוצה להיות המארחת הטובה ביותר או האורחת שמביאה את הדבר הנכון ביותר
למסיבת החנוכה או לכל אירוע משפחתי אחר –
זה הסלט!
הוא משדרג כל אירוע, מאזן את הפחמימות והטיגונים… סלט מדהים וכיפי ממש,
עושה את האירוע!
כדאי להשתמש בחסה לליק, כי היא קריספית ומיוחדת בטעמה. התלתלים שלה מעוררים תיאבון,
ממש מרימה כל סלט לרמה אחת מעל… אם אין בחנות – הכול בסדר, אולי יהיה בפעם הבאה.
חבילת חסה לליק
2 בטטות גדולות
קופסת פטריות שמפיניון פרוסות עבה
20 עגבניות שרי חצויות
חצי בצל סגול פרוס דק לחצאי טבעות
2 מלפפונים פרוסים לחצאי פרוסות – בחירה
קופסת גבינה בולגרית 16%
פקאן טבעי קלוי או מסוכר
לחמם תנור ל-220 מעלות. לחתוך את הבטטה לקוביות בגודל 1 ס”מ.
לערבב את קוביות הבטטה עם שמן, מלח ופלפל ולהניח בגובה אחיד על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
טיפ שישמור על תבניות התנור שלך נקיות, ובפרט כשאופים בהן משהו שומני:
פשוט רפדי את תבנית התנור ב-2 ניירות אפיה, כך שהתבנית תהיה מכוסה מכל הכיוונים בנייר אפיה.
לאפות כחצי שעה עד שהבטטות משחימות אבל בשום אופן שלא ישרפו!
להקפיץ את הפטריות כמה דקות במחבת עם מעט שמן, עד שהפטריות משחררות
את הריח המדהים שלהן.
הגענו לעיקר – הרכבת הסלט:
לשטוף את החסה ולקרוע ביד לתוך קערה.
להוסיף את קוביות הבטטה, הפטריות המוקפצות, העגבניות החצויות, המלפפונים והבצל סגול
שפרוסים לחצאי עיגולים. לשפוך רוטב ולערבב.
לשים את הסלט בקערת ההגשה, לפורר גבינה בולגרית מלמעלה
ולפזר פקאנים.
רוטב חרדל ודבש
לעבד הכול יחד בבלנדר סטיק לקבלת מרקם חלק:
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
2 כפות סוכר
1 כף דבש
2 כפיות גדושות חרדל
1 כף גדושה מיונז
אם את רוצה להיות המארחת הטובה ביותר או האורחת שמביאה את הדבר הנכון ביותר
למסיבת החנוכה או לכל אירוע משפחתי אחר –
זה הסלט!
הוא משדרג כל אירוע, מאזן את הפחמימות והטיגונים... סלט מדהים וכיפי ממש,
עושה את האירוע!
כדאי להשתמש בחסה לליק, כי היא קריספית ומיוחדת בטעמה. התלתלים שלה מעוררים תיאבון,
ממש מרימה כל סלט לרמה אחת מעל... אם אין בחנות – הכול בסדר, אולי יהיה בפעם הבאה.
חבילת חסה לליק
2 בטטות גדולות
קופסת פטריות שמפיניון פרוסות עבה
20 עגבניות שרי חצויות
חצי בצל סגול פרוס דק לחצאי טבעות
2 מלפפונים פרוסים לחצאי פרוסות – בחירה
קופסת גבינה בולגרית 16%
פקאן טבעי קלוי או מסוכר
אופן ההכנהלחמם תנור ל-220 מעלות. לחתוך את הבטטה לקוביות בגודל 1 ס"מ.
לערבב את קוביות הבטטה עם שמן, מלח ופלפל ולהניח בגובה אחיד על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
טיפ שישמור על תבניות התנור שלך נקיות, ובפרט כשאופים בהן משהו שומני:
פשוט רפדי את תבנית התנור ב-2 ניירות אפיה, כך שהתבנית תהיה מכוסה מכל הכיוונים בנייר אפיה.
לאפות כחצי שעה עד שהבטטות משחימות אבל בשום אופן שלא ישרפו!
להקפיץ את הפטריות כמה דקות במחבת עם מעט שמן, עד שהפטריות משחררות
את הריח המדהים שלהן.
הגענו לעיקר – הרכבת הסלט:
לשטוף את החסה ולקרוע ביד לתוך קערה.
להוסיף את קוביות הבטטה, הפטריות המוקפצות, העגבניות החצויות, המלפפונים והבצל סגול
שפרוסים לחצאי עיגולים. לשפוך רוטב ולערבב.
לשים את הסלט בקערת ההגשה, לפורר גבינה בולגרית מלמעלה
ולפזר פקאנים.
רוטב חרדל ודבש
לעבד הכול יחד בבלנדר סטיק לקבלת מרקם חלק:
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
2 כפות סוכר
1 כף דבש
2 כפיות גדושות חרדל
1 כף גדושה מיונז
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!