פרוסות השקדים מוקפצות עם מעט אבקת סוכר שמעניקה להם פריכות, צבע וטעם מופלאים. הן משתדכות באופן מושלם עם הגזר ומקפיצות את הסלט הזה לרמה חדשה.
5 גזרים קלופים ומגוררים לרצועות
½ כוס פרוסות שקדים מולבנים
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
שן שום כתושה
כף חומץ מעולה
כף סוכר מעולה
מלח ופלפל
קולים את השקדים: שמים את השקדים במחבת ללא שמן על אש גבוהה. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים, ממשיכים לקלות במשך 2-3 דקות ולערבב מדי פעם, עד שהשקדים מזהיבים ואבקת הסוכר נמסה. (זהירות, זה יכול להישרף תוך שניות!!!) מסירים מהאש ושומרים בצד.
מכינים את הסלט: שמים את כל חומרי הסלט בקערה. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים: שמים את הגזר בקערת הגשה, מפזרים את פרוסות השקדים על הסלט ומגישים מיד.
פרוסות השקדים מוקפצות עם מעט אבקת סוכר שמעניקה להם פריכות, צבע וטעם מופלאים. הן משתדכות באופן מושלם עם הגזר ומקפיצות את הסלט הזה לרמה חדשה.
5 גזרים קלופים ומגוררים לרצועות
½ כוס פרוסות שקדים מולבנים
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
שן שום כתושה
כף חומץ מעולה
כף סוכר מעולה
מלח ופלפל
אופן ההכנהקולים את השקדים: שמים את השקדים במחבת ללא שמן על אש גבוהה. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים, ממשיכים לקלות במשך 2-3 דקות ולערבב מדי פעם, עד שהשקדים מזהיבים ואבקת הסוכר נמסה. (זהירות, זה יכול להישרף תוך שניות!!!) מסירים מהאש ושומרים בצד.
מכינים את הסלט: שמים את כל חומרי הסלט בקערה. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים: שמים את הגזר בקערת הגשה, מפזרים את פרוסות השקדים על הסלט ומגישים מיד.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!