סלט קליל ומהיר שמכינים דקה לפני שהאורחים מגיעים. אבוקדו ומצה הם שילוב שנוצר בגן עדן, וכאן, יחד עם העגבניות הוא הופך להיות המרענן הרשמי של פסח.
2 אבוקדו רכים אך לא מדי
כוס עגבניות שרי (רצוי צבעוניות)
שום גבישי מעולה
מלח ופלפל
2 גבעולי בצל ירוק, קצוץ
1/2 כפית צ’ילי גרוס (לא חובה)
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
קולפים את האבוקדו ופורסים לרצועות. מניחים על צלחת הגשה.
חוצים את עגבניות השרי ומסדרים בין פרוסות האבוקדו.
מפזרים על הירקות את הבצל הירוק, הצ’ילי, שום גבישי, מלח ופלפל, ולבסוף יוצקים עליהם את מיץ הלימון ושמן הזית. מגישים מיד.
סלט קליל ומהיר שמכינים דקה לפני שהאורחים מגיעים. אבוקדו ומצה הם שילוב שנוצר בגן עדן, וכאן, יחד עם העגבניות הוא הופך להיות המרענן הרשמי של פסח.
2 אבוקדו רכים אך לא מדי
כוס עגבניות שרי (רצוי צבעוניות)
שום גבישי מעולה
מלח ופלפל
2 גבעולי בצל ירוק, קצוץ
1/2 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנהקולפים את האבוקדו ופורסים לרצועות. מניחים על צלחת הגשה.
חוצים את עגבניות השרי ומסדרים בין פרוסות האבוקדו.
מפזרים על הירקות את הבצל הירוק, הצ'ילי, שום גבישי, מלח ופלפל, ולבסוף יוצקים עליהם את מיץ הלימון ושמן הזית. מגישים מיד.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!