מתכון מעולה לתשעת הימים, קל להכנה, טעים ואפילו מתאים לדיאטה.
בצל
3שיני שום כתושות
4פילה סלמון
סלסלת פטריות טריות
1/2 חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה
3כפות רוטב טריאקי
מלח
פלפל שחור
בצל ירוק חתוך לטבעות
קשיו קלוי
שומשום קלוי
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם מעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד 2 דקות.
חותכים את הסלמון לריבועים ומוסיפים לסיר.
מקפיצים מספר דקות עד שהדג משנה את צבעו.
מתבלים במלח, פלפל וטריאקי.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים עוד כמה דקות, רק עד שהשעועית פריכה. הקפצה ארוכה יותר תהפוך את השעועית לרכה מידי והיא תאבד מטעמה.
מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים בצל ירוק, קשיו ושומשום.
מתכון מעולה לתשעת הימים, קל להכנה, טעים ואפילו מתאים לדיאטה.
בצל
3שיני שום כתושות
4פילה סלמון
סלסלת פטריות טריות
1/2 חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה
3כפות רוטב טריאקי
מלח
פלפל שחור
בצל ירוק חתוך לטבעות
קשיו קלוי
שומשום קלוי
אופן ההכנהקוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם מעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד 2 דקות.
חותכים את הסלמון לריבועים ומוסיפים לסיר.
מקפיצים מספר דקות עד שהדג משנה את צבעו.
מתבלים במלח, פלפל וטריאקי.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים עוד כמה דקות, רק עד שהשעועית פריכה. הקפצה ארוכה יותר תהפוך את השעועית לרכה מידי והיא תאבד מטעמה.
מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים בצל ירוק, קשיו ושומשום.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!