כשרוצים להכין משהו מהיר ומרשים – סטייק אנטרקוט פרוס דק דק הוא הפתרון המושלם, ויחד עם פטריות ובצל מטוגן זהו שילוב מנצח שעובד נפלא.
חבילת סטייק מינוט
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח ופלפל
בצל גדול פרוס
סלסלת פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים (350 גרם)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1. מפשירים לחלוטין את הבשר ומייבשים בעזרת נייר מגבת.
2. מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים 2 כפות משמן הזית ומתבלים בפפריקה, בפלפל שחור גרוס ובמלח. מערבבים בעדינות.
3. מחממים במחבת את 2 כפות השמן הנותרות ומזהיבים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים עוד דקה או שתיים. מעבירים
לצלחת.
4. מחממים שוב את המחבת, מניחים בה את הסטייקים ומטגנים 2 דקות מכל צד. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומקפיצים יחד הכול. מגישים עם פירה או אורז.
כשרוצים להכין משהו מהיר ומרשים – סטייק אנטרקוט פרוס דק דק הוא הפתרון המושלם, ויחד עם פטריות ובצל מטוגן זהו שילוב מנצח שעובד נפלא.
חבילת סטייק מינוט
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח ופלפל
בצל גדול פרוס
סלסלת פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים (350 גרם)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1. מפשירים לחלוטין את הבשר ומייבשים בעזרת נייר מגבת.
2. מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים 2 כפות משמן הזית ומתבלים בפפריקה, בפלפל שחור גרוס ובמלח. מערבבים בעדינות.
3. מחממים במחבת את 2 כפות השמן הנותרות ומזהיבים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים עוד דקה או שתיים. מעבירים
לצלחת.
4. מחממים שוב את המחבת, מניחים בה את הסטייקים ומטגנים 2 דקות מכל צד. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומקפיצים יחד הכול. מגישים עם פירה או אורז.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!