יש מתכונים רבים לסופלה שוקולד אבל המתכון הזה לגמרי מנצח.
הקפידי לא לאפות את הסופלה יתר על המידה כדי שהעוגה תשאר רכה ושוקולדית.
חבילת מרגרינה או חמאה
2 חבילות שוקולד מריר
4 ביצים
4 חלמונים
300 גרם אבקת סוכר
כוס קמח
לבחירה: חבילת שוקולד לבן
להמיס בסיר קטן את המרגרינה והשוקולד.
לאחר שתערובת השוקולד התקררה להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב.
להוסיף את אבקת הסוכר ואת הקמח.
למזוג את הבלילה לתבניות אפיה אישיות.
להכניס בכל תבנית אישית קוביית שוקולד לבן.
לאפות כ10 דקות בחום של 200 מעלות עד שהקרום אפוי והחלק הפנימי רטוב.
לחמם לפני ההגשה.
יש מתכונים רבים לסופלה שוקולד אבל המתכון הזה לגמרי מנצח.
הקפידי לא לאפות את הסופלה יתר על המידה כדי שהעוגה תשאר רכה ושוקולדית.
חבילת מרגרינה או חמאה
2 חבילות שוקולד מריר
4 ביצים
4 חלמונים
300 גרם אבקת סוכר
כוס קמח
לבחירה: חבילת שוקולד לבן
אופן ההכנהלהמיס בסיר קטן את המרגרינה והשוקולד.
לאחר שתערובת השוקולד התקררה להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב.
להוסיף את אבקת הסוכר ואת הקמח.
למזוג את הבלילה לתבניות אפיה אישיות.
להכניס בכל תבנית אישית קוביית שוקולד לבן.
לאפות כ10 דקות בחום של 200 מעלות עד שהקרום אפוי והחלק הפנימי רטוב.
לחמם לפני ההגשה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!