סופגניות חלביות, כאלה שמכינים ספונטני בלי צורך להמתין לבצק שיתפח.
תמיד כיף שיש גם מתכון לממהרים;)
מתכוני סופגניות ארוכים מאמינה שיהיו לכן בשפע…
כוסות מדידה של 250 מ”ל
2 ביצים
4 כפות סוכר
2 סוכר וניל
2 גביעי אשל או יוגורט לבן טבעי
2 כוסות קמח
1 שקיק אבקת אפיה
לציפוי:
סוכר וקינמון ביחס של כוס סוכר וכף קינמון.
לערבב יחד לתערובת חלקה את הביצים, הסוכר, הווניל והיוגורט.
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב שוב לתערובת חלקה ללא גושים.
לתת לבצק לנוח 20 דקות.
בינתיים להרתיח שמן בסיר קטן.
טיפ חשוב!
אחרי שהשמן הגיע לשיא הרתיחה, להנמיך את הלהבה
ורק אז להתחיל עם הטיגון.
למה? כי אם נטגן על אש גבוהה, הסופגניות ישחימו מבחוץ ויישארו בצקיות מבפנים.
בעזרת שקית זילוף או 2 כפות שמים עיגולי בצק בתוך השמן הרותח.
לא נורא שהסופגניות לא יוצאות מהונדסות…
העיקר הילדים מאושרים ויש אווירה טובה וחמה:)
סופגניות חלביות, כאלה שמכינים ספונטני בלי צורך להמתין לבצק שיתפח.
תמיד כיף שיש גם מתכון לממהרים;)
מתכוני סופגניות ארוכים מאמינה שיהיו לכן בשפע...
כוסות מדידה של 250 מ"ל
2 ביצים
4 כפות סוכר
2 סוכר וניל
2 גביעי אשל או יוגורט לבן טבעי
2 כוסות קמח
1 שקיק אבקת אפיה
לציפוי:
סוכר וקינמון ביחס של כוס סוכר וכף קינמון.
אופן ההכנהלערבב יחד לתערובת חלקה את הביצים, הסוכר, הווניל והיוגורט.
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב שוב לתערובת חלקה ללא גושים.
לתת לבצק לנוח 20 דקות.
בינתיים להרתיח שמן בסיר קטן.
טיפ חשוב!
אחרי שהשמן הגיע לשיא הרתיחה, להנמיך את הלהבה
ורק אז להתחיל עם הטיגון.
למה? כי אם נטגן על אש גבוהה, הסופגניות ישחימו מבחוץ ויישארו בצקיות מבפנים.
בעזרת שקית זילוף או 2 כפות שמים עיגולי בצק בתוך השמן הרותח.
לא נורא שהסופגניות לא יוצאות מהונדסות...
העיקר הילדים מאושרים ויש אווירה טובה וחמה:)
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!