מאש – קטנית ירוקה, קטנה ועגולה עם טעם מריר מעט ואיכויות תזונתיות רבות. ניתן להשיג אותה בכל חנות טבע או תבלינים, אך אפשר גם להחליף אותה בעדשים או באפונה.
אין צורך להתעקש על מבחר הירקות המופיעים במתכון, אפשר לגוון ולהוסיף ירקות שורש אחרים לפי הטעם.
1 בצל גדול
מעט שמן לטיגון
2 קולרבי קלופים וקצוצים
1 לפת, קלופה וקצוצה
1 שורש סלרי קלוף וקצוץ
2 בטטות קלופות וקצוצות
3 גזרים, קלופים וקצוצים
2 תפוחי אדמה קלופים וקצוצים
2 כוסות מאש
8-6 כוסות מרק צח
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף חוויאג’
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2-3 כפות שמן זית, להגשה
בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב.
מוסיפים את שאר החומרים פרט לפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה או עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד עשר דקות. מזלפים בכל קערה מעט שמן זית ומגישים חם.
מאש – קטנית ירוקה, קטנה ועגולה עם טעם מריר מעט ואיכויות תזונתיות רבות. ניתן להשיג אותה בכל חנות טבע או תבלינים, אך אפשר גם להחליף אותה בעדשים או באפונה.
אין צורך להתעקש על מבחר הירקות המופיעים במתכון, אפשר לגוון ולהוסיף ירקות שורש אחרים לפי הטעם.
1 בצל גדול
מעט שמן לטיגון
2 קולרבי קלופים וקצוצים
1 לפת, קלופה וקצוצה
1 שורש סלרי קלוף וקצוץ
2 בטטות קלופות וקצוצות
3 גזרים, קלופים וקצוצים
2 תפוחי אדמה קלופים וקצוצים
2 כוסות מאש
8-6 כוסות מרק צח
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף חוויאג'
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2-3 כפות שמן זית, להגשה
אופן ההכנהבסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב.
מוסיפים את שאר החומרים פרט לפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה או עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד עשר דקות. מזלפים בכל קערה מעט שמן זית ומגישים חם.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!